Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Midea KWHA představila na veletrhu MCE 2024 v Miláně energeticky úsporné (třída A) ohřívače vody řady Salute

PR článek, aktualizováno 21. března 2024, 9:27

Milán (Itálie) 21. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Divize kuchyňských spotřebičů a ohřívačů vody společnosti Midea (Midea KWHA) představila na veletrhu Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2024 v Miláně – renomované mezinárodní výstavě věnované oblasti HVAC (vytápění, větrání, klimatizace), instalatérství a obnovitelným zdrojům energie – svůj nejnovější energeticky úsporný ohřívač vody řady Salute.

Řada Salute, hlavní produktová řada Midea KWHA, se může pochlubit špičkovou energetickou účinností třídy A a uspěla v testu VDE, který prokázal až 23% úsporu energie. Součástí řady je několik modelů, které se pyšní snadnou instalací i všestranností a jsou jako stvořené pro rekonstrukce stávajících domů nebo pro navrhování nových.

Kromě toho u této řady nechybí ani inovativní režim MemoU – inteligentní, uživatelsky přívětivá a energeticky úsporná možnost, která nově definuje úsporu energie. Systém se inteligentně přizpůsobuje koupacím návykům uživatelů, když se učí a ukládá si do paměti jejich preference a následně předvídá jejich potřeby pro přípravu ohřívače. Předpovídá plány koupání a účinně předehřívá vodu na požadovanou teplotu přesně podle potřeby. Toto chytré vytápění na vyžádání je nejen praktické, ale přináší také výrazné úspory energie.

Vezměme si jako příklad model Salute Flex 30L. Po aktivaci režimu MemoU může domácnost ročně ušetřit přibližně 300 kWh elektrické energie. Tím se nejen snižují náklady na elektřinu, ale také kompenzují denní emise, což odpovídá dopadu tří a půl stromů pěstovaných po dobu deseti let.

Po rozsáhlém vývoji na evropském trhu nyní Midea KWHA hrdě nabízí ucelenou řadu výrobků a řešení určených speciálně pro Evropu, které uspokojují nejrůznější požadavky na teplou vodu. Součástí nabídky produktů jsou ohřívače vody poháněné čistou energií s energetickou účinností až A+, jakož i různé zásobníkové ohřívače vody a průtokové ohřívače vody, které lze instalovat v blízkosti odběrného místa.

Midea KWHA je průkopníkem v oblasti ekologických inovací a věnuje se zvyšování energetické účinnosti prostřednictvím nejmodernějších výrobků. Společnost se zaměřuje na inovace a udržitelnost a nabízí široké portfolio výrobků, které zvyšují životní úroveň a zároveň minimalizují ekologickou stopu. Midea KWHA prostřednictvím svědomitého designu a služeb podporuje více domácností v účasti na společné snaze o udržitelnou budoucnost naší planety.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2363613/Midea_KWHA_Unveils_A_Class_Energy_Efficient_Water_Heater_Salute_Series.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2363615/Midea_KWHA_Unveils_A_Class_Energy_Efficient_Water_Heater_Salute_Series.jpg 

KONTAKT: caopan4@midea.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Midea KWHA představila na veletrhu MCE 2024 v Miláně energeticky úsporné (třída A) ohřívače vody řady Salute  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.