Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

PragoData bude poskytovat informační služby pro hlavní město Praha

PR článek, aktualizováno 20. března 2024, 14:29

Praha 20. března 2024 (PROTEXT) - Akciová společnost uspěla ve výběrovém řízení a bude tak jednou z firem, která poskytne hlavnímu městu služby rozvoje ekonomického systému a spisové služby na platformě GINIS Enterprise+.

"Hlavní město je pro nás váženým klientem a na rozvoj elektronických služeb jsme vyčlenili stabilní tým profesionálů. V příštích čtyřech letech jsme tak připraveni zajistit rozvoj klíčových informačních systémů magistrátu,“ uvádí výkonný ředitel společnosti Břetislav Moc.

Praha používá pro řízení ekonomických agend a pro spisovou službu platformu Gordic GINIS, kterou budou vítězové tendru rozvíjet a aktualizovat.

Bezpečná integrační platforma GORDIC GINIS patří v české veřejné správě mezi nejrozšířenější platformy podporující klíčové agendy a procesy. Pomáhá tak městu i jeho organizacím zajišťovat digitalizaci celé řady činností.

 

O společnosti PragoData

PragoData je předním poskytovatelem řešení v oblasti vývoje, implementace a bezpečnosti informačních systémů. PragoData se stala důvěryhodným partnerem pro řadu klientů v soukromém i státním sektoru jako je například Škoda Auto, Ministerstvo obrany, ČVUT.

Společnost sídlí v Praze a divize pro vývoj softwaru v pobočce v České Lípě. PragoData zároveň vlastní dceřinou společnost HAiDA spol. s r.o., která se věnuje podpoře zákazníků využívajících software GORDIC GINIS a sídlí v Novém Boru.

PragoData je držitelem nejvyšších standardů bezpečnosti Národního bezpečnostního úřadu a Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost.

www.pragodata.com

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PragoData bude poskytovat informační služby pro hlavní město Praha  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.