Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SolaX Power se stává partnerem Borussie Dortmund

PR článek, aktualizováno 20. března 2024, 9:38

Chang-čou (Čína) 20. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost SolaX Power 19. března hrdě oznamuje, že se stala partnerem Borussie Dortmund, významného německého fotbalového klubu. Tato přelomová spolupráce je prvním spojením mezi Borussií Dortmund a podnikem zabývajícím se skladováním solární energie, přičemž představuje významný krok směrem k rozvoji globálních iniciativ v oblasti zelené energie a podpoře udržitelného rozvoje.

Borussia Dortmund – jeden z nejlepších německých a evropských fotbalových klubů – se pyšní bohatou historií a rozsáhlou fanouškovskou základnou. Klub získal osm titulů v Bundeslize a v roce 1966 se stal prvním německým týmem, který dosáhl na mistrovský titul v evropských pohárech, čímž si zasloužil uznání doma i na mezinárodní scéně. Borussia Dortmund je proslulá svým inovativním tréninkovým programem pro mládež a odhodláním vychovávat nové talenty. Její nadšení pro fotbal harmonicky souzní s neochvějnou oddaností společnosti SolaX Power k rozvoji zelené energie.

Společnost SolaX Power se prosadila jako vedoucí hráč na poli skladování solární energie a vysloužila si široké uznání díky své průkopnické technologii i spolehlivým produktům na evropském trhu. Zejména v Německu se společnost SolaX Power těší vynikající pověsti a zaujímá v oboru významné postavení. Inovativní energetická řešení společnosti uspokojují energetické potřeby domácností a podniků, ale zároveň významně přispívají k dosažení cílů v oblasti uhlíkové neutrality.

Společnost SolaX Power byla založena v roce 2012 a je veřejně obchodovanou společností kótovanou na šanghajské burze STAR Market. Zavázala se k realizaci čisté a udržitelné budoucnosti prostřednictvím inovací na poli solární energie. Z pozice celosvětově uznávaného poskytovatele solárních i úložných řešení a průkopníka ve výrobě hybridních střídačů v Asii se společnost SolaX Power vyvinula v nadnárodní korporaci s více než 2000 zaměstnanci po celém světě. Společnost SolaX Power se sídlem v čínském Chang-čou a strategicky umístěnými pobočkami v Nizozemsku, Německu, Velké Británii, Austrálii, Japonsku a USA zprostředkovává své služby zákazníkům ve více než 80 zemích.

Skrze partnerství s Borussií Dortmund chce společnost SolaX Power pomocí univerzální atraktivity fotbalu posílit mezinárodní přítomnost své značky a propagovat étos ekologického a udržitelného života. Spolupráce bude zahrnovat různé iniciativy, včetně reklamy na stadionu, aktivit pro zapojení fanoušků a projektů společenské odpovědnosti, které společně podpoří spojení fotbalu se zelenou energií a nabídnou fanouškům po celém světě ekologičtější divácký zážitek.

Společnost SolaX Power s nadšením očekává příležitost spolupracovat s Borussií Dortmund, která jí umožní zahájit novou kapitolu pokroku v oblasti udržitelného rozvoje i sportu.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2365992/SOLAX_BVB.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2310000/_Logo.jpg

KONTAKT: Jonathan Yu, jonathanyu@solaxpower.com

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SolaX Power se stává partnerem Borussie Dortmund  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.