Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Obchod, ve kterém nemusíte číst etikety produktů. Vilgain Health Store přilákal stovky zákazníků v den svého otevření

PR článek, aktualizováno 20. března 2024, 9:48

Praha 20. března 2024 (PROTEXT) - V pražském Karlíně vznikl nový koncept Vilgain Health Store, který disponuje velkým množstvím kvalitních produktů. Nabídka se kromě Vilgain produktů rozšiřuje i o čerstvé, lokální potraviny, včetně ovoce a zeleniny. Desítky nadšených zákazníků netrpělivě vyčkávaly i několik hodin při úterním otevření prodejny

Vilgain Health Store, první svého druhu v České republice, přináší revoluci v nakupování potravin s vizí poskytnout zákazníkům jednoduchost a čistotu nejen ve složení. V obchodě může zákazník nalézt široký sortiment produktů, zahrnující trvanlivé potraviny, doplňky stravy, přírodní kosmetiku, nebo čerstvé potraviny. A co je nejdůležitější - vše bez přidaných aditiv, stabilizátorů či jiných nadbytečných chemických látek.

Zakladatel značky Vilgain, Michal Hubík, komentuje otevření prodejny: “Naším cílem bylo vytvořit prostor, kde si zákazníci mohou být jistí kvalitou každého produktu na poličce. Chceme inspirovat a učit veřejnost více se zamýšlet nad tím, jaké složení má jídlo, které konzumují.”

Prodejna již v den otevření přilákala stovky zákazníků, kteří během prvních hodin netrpělivě čekali ve frontě. Mnozí z nich přišli do atria Paláce Karlín prozkoumat aktuální nabídku produktů, zatímco jiní zamířili rovnou k jejich oblíbeným syrovátkovým proteinům nebo minutovým ovesným vločkám, jenž patří mezi bestsellery značky Vilgain.

"Vilgain Health Store je začátkem naší expanze do retailu, kdy chceme lidem umožnit si nakoupit nekompromisně kvalitní potraviny, včetně unikátních z lokálních farem, pekáren, mlékáren a mnoho dalších. V letošním roce chceme otevírat Vilgain Health Store v dalších skvělých lokalitách,” prozrazuje Michal Hubík.

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obchod, ve kterém nemusíte číst etikety produktů. Vilgain Health Store přilákal stovky zákazníků v den svého otevření  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.