Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Sensor Tower převzala platformu pro průzkum trhu data.ai

PR článek, aktualizováno 18. března 2024, 16:27

San Francisco (USA) 18. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Akvizicí globální společnosti pro průzkum mobilních aplikací data.ai se Sensor Tower přibližuje k cíli zmapování světové digitální ekonomiky

Společnost Sensor Tower, přední poskytovatel dat o digitální ekonomice, dnes oznámila, že za nezveřejněnou částku získala platformu pro průzkum trhu data.ai. Tato akvizice umožní společnosti Sensor Tower dále rozšiřovat a budovat standardní řešení pro oblast marketingového zpravodajství.

Akvizice společnosti data.ai představuje pro společnost Sensor Tower významný posun vpřed díky rozšíření zákaznické základny o významné značky, jako jsou Microsoft, Sky a Bandai Namco, které již využívají pro analýzu mobilních aplikací nástroje data.ai. Pro společnost Sensor Tower, která již nyní poskytuje služby předním značkám, agenturám, herním vydavatelům a investorům, se jedná o strategický krok, který jí umožní výrazně rozšířit své působení v regionu APAC a spolupracovat s dalšími společnostmi z žebříčku Fortune 500. Spojení společností Sensor Tower a data.ai by následně mělo podle očekávání umožnit významné pokroky ohledně přesnosti dat, globálního pokrytí a šíře nabídky produktů pro více než 2000 zákazníků obou spojených společností.

Toto oznámení přichází v době, kdy spotřebitelé tráví stále více času společenskými aktivitami, hraním her, sledováním videí a nakupováním prostřednictvím celé řady digitálních kanálů. V roce 2023 utratili spotřebitelé z celého světa za nákupy v aplikacích 130 miliard dolarů. Současně se očekává, že trendy v rámci digitální ekonomiky budou nadále pouze narůstat, protože hlavní platformy, jako jsou Google, Meta, TikTok, Instagram a Snap, investují do získávání, udržení a monetizace uživatelů nemalé prostředky.

Společnost Sensor Tower absolvovala před převzetím data.ai období rychlého růstu a úspěšnou akvizici společnosti Pathmatics v roce 2021, která rozšířila její zákaznické profily (buyer personas) a zákaznickou základnu zdokonalením přehledu o aktivitách značek a výdajích na reklamu v širším digitálním prostředí. Digitální analýzy společnosti Sensor Tower se zakládají na jedinečných a diferencovaných panelových datech první strany, přičemž poznatky jsou zákazníkům poskytovány v rámci ročního modelu předplatného.

Financování transakce vedla společnost Bain Capital Credit, na kterou navázala společnost Riverwood Capital a nová investice společnosti Paramark Ventures. Jako finanční poradce působila společnost William Blair & Company, LLC a právní poradenství při této transakci poskytovala Sensor Tower společnost Simpson Thacher & Bartlett LLP.

Další informace o společnosti Sensor Tower naleznete na adrese www.sensortower.com.

O společnosti Sensor Tower

Společnost Sensor Tower je předním poskytovatelem dat o digitální ekonomice. Společnost Sensor Tower, založená v roce 2013 se sídlem v San Franciscu v Kalifornii, poskytuje údaje o mobilních aplikacích a vydavatelích na podnikové úrovni prostřednictvím platforem Store Intelligence, Ad Intelligence, Usage Intelligence a App Intelligence, které nabízejí údaje o stahování, příjmech, podílu na sledovanosti a metrikách zapojení pro nejdůležitější světové trhy s bezkonkurenční přesností. Prostřednictvím své nabídky digitálních analýz Pathmatics přináší Sensor Tower přehled o úspěchu digitální reklamy značek, jejich konkurentů a celých odvětví v oblasti display, sociální, video, mobilní, nativní a OTT reklamy. Navštivte prosím stránky www.sensortower.com.

O společnosti data.ai

Misí společnosti data.ai je jako první sjednotit spotřebitelská a tržní data pro generování poznatků a výsledků plně využívajících sílu umělé inteligence. Její platforma poskytuje špičkovou digitální zkušenost více než 1400 klientům a více než jednomu milionu registrovaných uživatelů po celém světě. Společnost sídlí v San Francisku a byla založena v roce 2010.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2364155/Sensor_Tower_gray_logo_2023_Logo.jpg 

KONTAKT: Kontakt pro média: Sling & Stone pro Sensor Tower, sensortower@slingstone.com

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Sensor Tower převzala platformu pro průzkum trhu data.ai  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.