Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Konference SEO Restart slaví 10. výročí a nabízí unikátní program

PR článek, aktualizováno 14. března 2024, 11:58

Praha 14. března 2024 (PROTEXT) - Digitální agentura Taste představuje už 10. ročník konference SEO Restart. Tato akce opět nabídne unikátní program, který osloví jak zkušené odborníky, tak i nadějné specialisty, kteří se teprve seznamují s tajemstvími SEO. Jubilejní výročí bude zároveň skvělou příležitostí osobně potkat významné osobnosti oboru SEO, jako jsou Marek Prokop, Zdeněk Dvořák, Martin Žatkovič, Roman Teuschel, Martin Kopta nebo Sarah Presh, a ohlédnout se společně s nimi za uplynulou dekádou.

Roman Teuschel, CEO eVisions & Co-Founder Digisemestr Online, nabídne přednášku na téma expanze na zahraniční trhy. Jeho prezentace slibuje framework pro úspěšný vstup na nové trhy a odhalení zásadních odlišností a zajímavostí regionů DACH & CEE. Martin Žatkovič ze Seznam.cz položí provokativní otázku, zda jako SEO konzultanti můžeme uspět v Goog enough světě. Ve 25 minutách shrne výzvy a příležitosti, které přináší stále se měnící prostředí SERP. Přinese návody, jak efektivně reagovat na nástrahy budoucnosti a jak úspěšně využít nové technologie, včetně strojového učení a AI. Richard Klačko z agentury Taste nabídne prezentaci "Klíčovka s AI pohonem" ve které odhalí, jak s týmem naučili ChatGPT klasifikovat analýzy klíčových slov a jaké výhody toto spojení přináší do světa digitálního marketingu. Na pódiu dále vystoupí se svou přednáškou Martin Kopta a Jakub Goldmann a společně se sklouznou na nové vlně WYSIWYG nástrojů. Tomáš Zahálka odtajní tipy pro Shoptet a Martin Michálek představí metriku rychlosti INP. Vojtěch Fiala s námi zase efektivně vytěží spolupráci SEO a PR a Martina Zrzavá Libřická nám ukáže, jak by měly vývojové týmy lépe komunikovat.

Závěr konference přinese očekávanou panelovou diskusi se známými tvářemi oboru plnou inspirativních pohledů na minulost i budoucnost SEO. Marek Prokop, Zdeněk Dvořák, Šárka Rolná Jakubcová a Dušan Janovský se sejdou, aby zhodnotili největší milníky, omyly a proměny, kterými SEO prošlo za poslední dekádu. Nebude chybět ani Pavel Ungr. Během této diskuse bude zdůrazněna role datové analytiky a význam technického SEO v dnešní době.

Těšte se na přednášky, diskuse a celý doprovodný program včetně výborného cateringu a afterparty. 10. ročník konference SEO Restart slibuje nejen hluboké poznatky a praktické zkušenosti, ale také výjimečný den ve společnosti známých jmen SEO oboru. Vstupenky k dostání na webu www.seorestart.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konference SEO Restart slaví 10. výročí a nabízí unikátní program  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.