Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rostoucí popularita kryptoměn láká nováčky. Binance je ideálním místem, kde začít s investováním

PR článek, aktualizováno 12. března 2024, 13:28

Praha 12. března 2024 (PROTEXT) - S rostoucím zájmem veřejnosti o kryptoměny, zejména bitcoin, který překračuje jeden cenový milník za druhým, se stává svět digitálních měn lákavým pro stále více nových investorů. Binance, největší globální kryptoměnová burza, nabízí nováčkům celou řadu možnosti, jak s obchodováním digitálních aktiv začít.

Nárůst popularity kryptoměn můžeme připsat několika klíčovým faktorům. Jedním z nich je rekordní růst ceny bitcoinu, která v posledních dnech dosahuje historických maxim. Jeho cena překročila hranici 70.000 USD, což přilákalo značnou pozornost médií i investorů. Po schválení prvních ETF na spotový bitcoin se navíc blíží tzv. "halving", česky půlení, během níž se sníží odměna těžařů za ověřování transakcí a těžení nových bloků na polovinu. U bitcoinu se tak děje každé 4 roky, resp. vždy po přesně 210.000 vytěžených blocích.

Dalším faktorem je bezpochyby bezpečnost. Přestože trh s kryptoměnami v minulosti čelil bezpečnostním problémům, dnes směřuje k větší transparentnosti a ochraně investorů díky regulacím a iniciativám vedoucích platforem. Klíčovou roli v této transformaci hraje Binance, zejména díky spolupráci s orgány činnými v trestním řízení, včetně Policie ČR a Interpolu. "V uplynulém roce naše specializované týmy reagovaly na více než 58.000 žádostí o spolupráci na vyšetřování a provedly 120 seminářů a školení pro bojovníky proti kyberzločinu z celého světa," komentuje Ondřej Pilný, manažer společnosti Binance pro Česko a Slovensko.

I proto nováčci na trhu s kryptoměnami často míří právě na burzu Binance. Tato platforma si za posledních pár týdnů připsala více než 10 milionů nových uživatelů a nabízí skvělé možnosti, jak s kryptoměnami začít. Každá z nich přináší své výhody. Jednou z nejpřístupnějších cest je využití platformy Binance P2P, což je peer-to-peer tržiště, kde uživatelé mohou obchodovat kryptoměny přímo mezi sebou. Tento způsob umožňuje výběr z širokého spektra platebních metod, včetně bankovních převodů a elektronických peněženek, což zaručuje flexibilitu při nákupu a prodeji digitálních měn. Každá transakce je navíc chráněna až do momentu, kdy obě strany potvrdí její úspěšné dokončení, což zvyšuje důvěru a bezpečnost.

Další metodou je nákup kryptoměn přímo přes kreditní nebo debetní kartu na Binance. Tato možnost je ideální pro ty, kteří hledají rychlý a jednoduchý způsob, jak vstoupit do světa kryptoměn. Uživatelé si mohou snadno a bezpečně koupit Bitcoin a další kryptoměny pouhými několika kliknutími, což z platformy Binance činí ideální místo pro začátečníky. Tato služba navíc nabízí transparentní strukturu poplatků a rychlé zpracování transakcí, což uživatelům umožňuje okamžitě reagovat na tržní příležitosti.

Je klíčové, aby měli noví uživatelé přístup k relevantním informacím. Blog Binance nabízí širokou škálu podrobných návodů a tipů k efektivní navigaci světa kryptoměn. Tyto zdroje a vzdělávací materiály jsou k dispozici na: https://www.binance.com/en/blog.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

 Rostoucí popularita kryptoměn láká nováčky. Binance je ideálním místem, kde začít s investováním  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.