Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Už zítra startuje v Praze největší festival pracovních příležitostí Career Expo. Nabídne kariérní rozvoj i lepší podmínky absolventům pro vstup na trh práce

PR článek, aktualizováno 12. března 2024, 13:15

Praha 12. března 2024 (PROTEXT) - Festival Career Expo se 13. a 14. března uskuteční poprvé v Praze. Ve velkorysých prostorách O2 Universum nabídne zájemcům o práci a kariérní rozvoj možnost setkat se osobně s více než 100 vystavovateli a partnery akce, vyslechnout si některou ze zajímavých přednášek, například nejnovější data z českého pracovního trhu od analytika Tomáše Ervína Dombrovského nebo si otestovat své dovednosti na workshopech Skill Lab.

Festival Career Expo chce přispět ke zlepšení podmínek uchazečů při hledání zaměstnání, ale i k objevení nových talentů ze strany zaměstnavatelů. V jediném prostoru mohou návštěvníci navázat osobní kontakt s množstvím firem z různých sektorů a sdělit si vzájemně své vize, hodnoty a představy. Současně si mohou v zóně Skill Lab otestovat své dovednosti, a to bez ohledu na věk, vzdělání nebo pracovní omezení. Program největšího festivalu pracovních příležitostí v Česku je připravený tak, aby s ohledem na trendy na trhu práce obohatil zájemce o práci a kariérní růst i zaměstnavatele.

Jedním z trendů, který aktuálně znatelně ovlivňuje řadu sfér podnikání, a na které se Career Expo také zaměří, je umělá inteligence. Návštěvníci mají možnost si během festivalu vyzkoušet komunikaci s AI a osahat si i další technologie v zóně Skill Lab. Speciálně pro studenty a absolventy vysokých škol vytváří Career expo Early Career Program®. Partnery programu Career Expo jsou významné společnosti Česká spořitelna, Kaufland, Notino, Orea Hotels & Resorts, Lidl, Orlen Unipetrlol a Iveco Group.

Vstup je zdarma, po registraci na www.careerexpo.cz

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Už zítra startuje v Praze největší festival pracovních příležitostí Career Expo. Nabídne kariérní rozvoj i lepší podmínky absolventům pro vstup na trh práce  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.