Počasí dnes24 °C, zítra26 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Devoteam získal dvě ocenění ServiceNow 2024 Partner Awards v regionu EMEA

PR článek, aktualizováno 12. března 2024, 13:14

Praha 12. března 2024 (PROTEXT) - Společnost Devoteam N Platform, přední poskytovatel služeb ServiceNow v regionu EMEA (Evropa, Blízký východ a Afrika ), dnes oznámila, že již druhým rokem v řadě uspěla ve dvou kategoriích na ServiceNow Partner Awards pro svou geografickou oblast. Společnost rovněž získala status finalisty v dalších třech kategoriích.

Převaha nad konkurencí

Devoteam N Platform za svou vynikající práci získal následující ocenění:

  • Konzultační a implementační partner roku (segment Elite, region EMEA): Toto ocenění je uznáním výjimečných schopností společnosti při poskytování komplexních implementací, zahrnujících poradenství, firemní transformaci, uvedení platformy do provozu a její úspěšné přijetí uživateli.
  • Partner roku v oblasti Customer Workflows (region EMEA): Toto ocenění vyzdvihuje odborné znalosti společnosti při využívání platformy ServiceNow k vytváření bezproblémové Customer Experience (CX). Díky své expertíze Devoteam N Platform poskytuje rychlý, pohodlný a efektivní servis, který trvale překonává očekávání jejich zákazníků.

Další uznání za vynikající výsledky

Devoteam N Platform dále upevnil svou pozici předního partnera ServiceNow ziskem statutu finalisty v následujících kategoriích:

  • Prodejní partner roku - segment Elite, region EMEA
  • Rising Star Partner roku - region EMEA
  • Creator Workflow Partner roku - region EMEA

 

Významný moment pro Devoteam N Platform

"Jsme nesmírně poctěni, že nás společnost ServiceNow ocenila těmito prestižními cenami," řekl Jean-Marc Chevereau, ředitel Devoteam N Platform. "Tato ocenění jsou důkazem obětavosti a odbornosti celého našeho týmu, který se trvale snaží poskytovat našim klientům výjimečnou hodnotu díky síle platformy ServiceNow. Jsme odhodláni pokračovat v této cestě plné inovací a spolupráce se společností ServiceNow, abychom dále posilovali postavení našich partnerů v regionu EMEA."

 

O Devoteam N Platform

Devoteam N Platform se specializuje na platformu Now od roku 2009. Pomáhá firmám vytvářet a implementovat digitální procesy uvnitř organizací, které nejen zvyšují produktivitu práce, ale také zlepšují zkušenosti zaměstnanců a pozitivně ovlivňují vztahy a komunikaci se zákazníky daných firem.

Náš tým, složený z více než 800 technických odborníků a více než 200 poradenských konzultantů, přináší holistický transformační přístup napříč celou platformou ServiceNow. Společnost Devoteam je od roku 2019 elitním partnerem ServiceNow a byla oceněna jako globální partner roku 2021 v oblasti IT workflow a elitní partner roku 2024 v oblasti EMEA.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Devoteam získal dvě ocenění ServiceNow 2024 Partner Awards v regionu EMEA  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.