Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

První ročník soutěže interiérového designu CZECH INTERIOR AWARD spustil hlasování, utká se 222 projektů

PR článek, aktualizováno 12. března 2024, 8:57

Praha 12. března 2024 (PROTEXT) - Boj o historicky první tituly soutěže CZECH INTERIOR AWARD odstartoval. Největší pražský organizátor veletrhů, společnost ABF, který má ve svém portfoliu veletrhy z oblasti interiérového designu, spustil v pondělí 11. března hlasování pro kategorii Cena veřejnosti. Do premiérového ročníku se přihlásilo 222 projektů interiérových designérů a architektů. Vítězové budou známi na jarním veletrhu DESIGN SHAKER 2024, který se koná od 11. do 14. dubna.

Premiérový ročník soutěže CZECH INTERIOR AWARD představuje jediné ryze české ocenění práce tuzemských profesionálních interiérových architektů a designérů. Ti přihlašovali své realizované návrhy v oblasti privátních i veřejných interiérů, a to jak interiérové celky, tak i jednotlivé místnosti.

„Jak nám ukázalo obrovské množství kvalitních přihlášených projektů, obor interiérového designu a práce českých návrhářů či výrobních a realizačních společností dosahuje špičkové úrovně. Díky CZECH INTERIOR AWARD se tyto počiny dostanou k očím veřejnosti, která se touto cestou může inspirovat, jak postupovat při zařizování vlastního interiéru,“ řekla ředitelka veletrhů FOR INTERIOR a DESIGN SHAKER Věra Špáňová.

Všechny přihlášené projekty si mohou zájemci prohlédnout na webových stránkách www.interioraward.cz a hlasovat do 1. dubna pro ten, který je osloví nejvíce a získá Cenu veřejnosti. Všichni hlasující se automaticky dostanou do losování o atraktivní ceny. Tou hlavní z nich je dvoudenní pobyt pro dvě osoby v Aquapalace Hotel Prague s volným vstupem do Vodního a Saunového světa Aquapalace Praha. Další tři vylosovaní výherci získají dvě celodenní vstupenky do Aquapalace Praha.

Soutěží se v sedmi kategoriích:

1. SOUKROMÝ INTERIÉR – PROPOJENÝ PROSTOR

2. SOUKROMÝ INTERIÉR – JEDNOTLIVÉ MÍSTNOSTI

3. VEŘEJNÝ INTERIÉR – HOTEL/UBYTOVACÍ ZAŘÍZENÍ

4. VEŘEJNÝ INTERIÉR – RESTAURACE, KAVÁRNA, BAR

5. VEŘEJNÝ INTERIÉR – KOMERČNÍ A PREZENTAČNÍ PROSTORY

6. CENA GENERÁLNÍHO PARTNERA

7. CENA VEŘEJNOSTI

O výsledcích v pěti kategoriích rozhodne devítičlenná porota složená z pečlivě vybraných odborníků z oblasti praxe, školství a médií včetně zahraničního zástupce. První vítězové soutěže CZECH INTERIOR AWARD budou slavnostně oceněni v rámci veletržního souběhu DESIGN SHAKER, FOR INTERIOR a FOR GARDEN, a to 11. dubna na výstavišti PVA EXPO PRAHA. Více na www.interioraward.cz.

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První ročník soutěže interiérového designu CZECH INTERIOR AWARD spustil hlasování, utká se 222 projektů  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.