Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Huawei byla ve zprávě Magic Quadrant™ 2024 společnosti Gartner® jmenována lídrem v oblasti podnikové kabelové a bezdrátové síťové infrastruktury a podařilo se jí získat tři nejvyšší ocenění v kategorii „Ability to Execute"

PR článek, aktualizováno 12. března 2024, 8:02

Šen-čen (Čína) 12. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Huawei oznámila, že byla ve zprávě Magic Quadrant™ 2024 společnosti Gartner® jmenována lídrem v oblasti podnikové kabelové a bezdrátové síťové infrastruktury. Jedná se o jediného dodavatele mimo region Severní Ameriky, který toto hodnocení získal.

V současné době je rok 2024 všeobecně považován za první rok, kdy dojde k rozsáhlému nasazení technologií Wi-Fi 7. Jakožto lídr v oblasti Wi-Fi 7 společnost Huawei v roce 2024 uvede na trh dalších 13 přístupových bodů s podporou Wi-Fi 7 pro nejrůznější způsoby využití a pomůže tak podnikům s budováním špičkové digitální infrastruktury.

Společnost Huawei také prokazuje své vedoucí postavení v oblasti standardů budování sítí zaměřených na uživatelskou zkušenost. Konkrétně například vysoce kvalitní řešení CloudCampus společnosti Huawei s podporou rychlostí až 10 Gb/s představuje pro univerzitní sítě změnu zaměření z konektivity na uživatelskou zkušenost a vyniká třemi typy vylepšení:

Vylepšení bezdrátových služeb: Nejnovější technologie Wi-Fi 7 společnosti Huawei posouvá bezdrátové sítě na novou úroveň. Testovaná rychlost jednoho terminálu dosahuje propustnosti až 4,33 Gb/s, což je oproti technologiím Wi-Fi 6E dvojnásobek. Jedinečná technologie konvergovaného plánování společnosti Huawei navíc výrazně zlepšuje možnosti v oblasti souběžnosti více uživatelů a umožňuje realizaci výuky pomocí virtuální reality v rozlišení 4K prostřednictvím 30 kanálů, aniž by studenti trpěli závratěmi. Další premiérou je také technologie Wi-Fi Shield, která dokáže signály sítí Wi-Fi zcela skrýt před neoprávněnými uživateli.

Zlepšení v oblasti práce s aplikacemi: Jedinečné řešení společnosti Huawei pro zajištění kvalitní práce s aplikacemi využívá technologii „elastic slicing", která zajišťuje, aby klíčovým aplikacím byla vždy přiřazena nejrychlejší dostupná připojení. Inovativní VIP řešení navíc dává VIP uživatelům možnost využití vyhrazených síťových prostředků a zajistí jim tak skutečně ničím nerušený zážitek.

Vylepšení provozu a údržby: Vůbec první digitální mapa sítě, která nabízí přehled o kvalitě fungování sítě na čtyřech úrovních (konkrétně na úrovni sítě, uživatelů, terminálů a aplikací). Díky tomu lze snáze vyhledat příčinu problémů pouhým jedním kliknutím a dosáhnout desetinásobného zvýšení efektivity provozu a údržby. Ještě důležitější je ale skutečnost, že tato digitální mapa dokáže průběžně předvídat stavy nárůstu či snižování využití sítě a na základě těchto informací automaticky doporučit optimální období pro úsporu energií. Zvyšuje tak energetickou účinnost a šetří až 30 % energie.

Společnost Huawei hodlá i do budoucna pokračovat v technickém výzkumu a produktových inovacích v oblasti podnikové síťové infrastruktury kabelové i bezdrátové. Její portfolio produktů technologií Wi-Fi 7 se bude i nadále rozšiřovat a současně bude realizovat další technologické inovace, aby i nadále stála v čele oblasti vývoje síťových technologií a poskytla uživatelům ojedinělé možnosti síťového připojení.

Další informace najdete zde

Prohlášení o odpovědnosti společnosti Gartner

Gartner, Magic Quadrant for Enterprise Wired and Wireless LAN Infrastructure, 6. března 2024

Společnost Gartner nedoporučuje žádného dodavatele, produkt nebo službu zobrazenou ve svých výzkumných publikacích a nedoporučuje uživatelům technologií vybírat dodavatele pouze na základě nejvyššího hodnocení nebo jiného měřítka. Výzkumné publikace společnosti Gartner jsou tvořeny stanovisky výzkumné organizace Gartner a neměly by být považovány za prohlášení faktů. Společnost Gartner se zříká veškerých záruk, ať už vyjádřených nebo předpokládaných, týkajících se tohoto výzkumu, včetně záruk prodejnosti nebo vhodnosti pro určitý účel. GARTNER a MAGIC QUADRANT jsou ochranné známky společnosti Gartner, Inc. nebo jejích přidružených společností a jsou zde použity se svolením. Veškerá práva vyhrazena.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2358942/image_986294_5464014.jpg 

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Huawei byla ve zprávě Magic Quadrant™ 2024 společnosti Gartner® jmenována lídrem v oblasti podnikové kabelové a bezdrátové síťové infrastruktury a podařilo se jí získat tři nejvyšší ocenění v kategorii „Ability to Execute"  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.