Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

WEBUILD Energiesparmesse 2024: Beny vystavuje nejnovější řešení pro domácnost a solární energii

PR článek, aktualizováno 8. března 2024, 12:49

Vídeň 8. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Na nedávné výstavě WEBUILD Energiesparmesse 2024 prokázala společnost Beny své mimořádné technické kvality a inovační potenciál vystavením řady špičkových řešení. Jako obzvláště pozoruhodné se ukázaly inovace z oblasti hospodaření s energií v domácnostech a řešení přenosu a distribuce stejnosměrného proudu (DC) pro fotovoltaické elektrárny, které vzbudily širokou pozornost.

Inteligentní řešení Home Energy Management Solution představila společnost Beny jako reakci na stoupající poptávku po nástrojích pro hospodaření s energií v domácnostech. Tento systém je určen pro integraci s domácnostmi využívajícími solárními systémy. Zařízení BEMS měří v reálném čase výrobu energie ze solárních systémů a řídí výkon připojených zátěží prostřednictvím zařízení BEMC, jako jsou topná tělesa a tepelná čerpadla. Nastavením různých energetických režimů pak mohou uživatelé řídit spotřebu energie. Například v režimu „Home Priority" pak systém dynamicky upravuje ostatní zařízení spotřebovávající energii tak, aby upřednostnil spotřebu elektřiny v domácnosti. Systém je také přímo integrován s nabíječkou pro elektromobily, u níž dokáže okamžitě navýšit nabíjecí výkon pro využití přebytku vyrobené energie.

Vystavené řešení společnosti Beny pro přenos a distribuci stejnosměrného proudu ve fotovoltaických elektrárnách se zaměřuje na řešení naléhavých bezpečnostních potřeb díky integraci různých produktů a pokročilé monitorovací technologie. Zahrnuje produkty, jako jsou přepěťové ochrany, které účinně zabraňují nebezpečí přepětí, stejnosměrné jističe zajišťující ochranu proti přetížení a zkratu a zařízení pro rychlé vypnutí a odpojovače zajišťující bezpečnost systému a personálu. Tyto výrobky byly kromě naplnění vysokých průmyslových standardů rovněž certifikovány prostřednictvím uznávaných průmyslových testů. Monitorovací systém pak dokáže v zájmu vyšší bezpečnosti a spolehlivosti sledovat v reálném čase bezpečnostní stav klíčových bodů elektrárny, včas vydávat varování a řešit abnormální situace.

Stánek společnosti Beny na výstavě přilákal značnou pozornost mnoha účastníků. Návštěvníci se zde mohli osobně seznámit s jejími inovativními nástroji a plně porozumět její vedoucí pozici na trhu solární energetiky. Společnost Beny uvádí, že také v budoucnu hodlá investovat do výzkumu a vývoje a zavádět stále inteligentnější řešení pro naplnění rostoucích požadavků trhu. Společnost také bude usilovat o navázání spolupráce s dalšími partnery pro posílení svého zastoupení na mezinárodním trhu a společný pokrok v oblasti technologií i udržitelného rozvoje.

Po více informací navštivte www.beny.com nebo se obraťte na info@beny.com.

KONTAKT: Lizzy Wu, lizzy@zjbeny.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

WEBUILD Energiesparmesse 2024: Beny vystavuje nejnovější řešení pro domácnost a solární energii  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.