Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

MWC2024: Huawei představuje scénářově specifické řešení pro maloobchod

PR článek, aktualizováno 8. března 2024, 10:13

Barcelona (Španělsko) 8. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Na veletrhu MWC Barcelona 2024 představila společnost Huawei řešení Smart Retail Solution, které je určeno pro maloobchodní areály, prodejny a propojení více poboček. Soubor nástrojů se zaměřuje na chytré prodejny, inteligentní sklady, energetickou účinnost a digitální marketing. Využívá nejnovější technologie Wi-Fi, úložišť, cloudu a internetu věcí (IoT), které pomáhají maloobchodním společnostem zvýšit efektivitu, snížit náklady a zlepšit zákazníků zážitek z nakupování.

Maloobchod je úzce provázán s naším běžným životem. Majitelé firem musí nejen držet krok s vyvíjejícími se potřebami spotřebitelů, ale také řešit řadu provozních problémů. K nim patří mimo jiné řízení zásob, návštěvnosti prodejen, marketingových strategií a nákladů. Z těchto důvodů nabírá digitalizace maloobchodu i jeho inteligentní modernizace na obrátkách.

Řešení Smart Retail Solution, které společnost Huawei představila na veletrhu MWC 2024, se skládá ze čtyř řešení specifických pro scénář maloobchodu. Za prvé, řešení pro inteligentní prodejny přichází s integrací cloudové sítě a zabezpečením a konvergovaným nasazením přístupových bodů (AP) a elektronických štítků v regálech (ESL). Využívá softwarově definovanou rozsáhlou síť (SD-WAN) a Wi-Fi 6/7 k nasazení vysoce kvalitních sítí, přičemž kombinace AP+ESL zlepšuje provozní efektivitu. Za druhé, řešení inteligentního skladu přináší systém inventarizace zboží, který kombinuje internet věcí, automaticky řízená vozidla (AGV) a radiofrekvenční identifikaci (RFID). To usnadňuje automatické třídění zboží a vizualizovaný management pro efektivnější skladovou logistiku. V rámci řešení pro energetickou účinnost dokážou senzory IoT pomáhat s inteligentním nastavováním klimatizace a osvětlení v nákupních centrech, čímž umožňují šetřit energii a snižovat emise. Toto řešení nabízí víceúčelovou bránu, která integruje šest funkcí a je ideální pro snížení spotřeby energie. A konečně řešení pro digitální marketing umožňuje obchodním skupinám získávat statistiky o návštěvnosti a další manažerské informace řízení z každé provozované prodejny. Ty pak lze využít k optimalizaci rozvržení prodejen a zavedení přesného marketingu na základě analýzy velkých dat.

Tato řešení využívají velké maloobchodní řetězce v Evropě, na Blízkém východě a v Asii a Tichomoří. Řešení Huawei Smart Solution přispěje k pokračující digitalizaci a inteligentní modernizaci maloobchodních společností, která v konečném důsledku přinese spotřebitelům po celém světě příjemnější nakupování.

Další informace o řešení Huawei Smart Retail naleznete na adresehttps://e.huawei.com/cn/industries/retail.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2356818/image_986294_4242250.jpg 

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

MWC2024: Huawei představuje scénářově specifické řešení pro maloobchod  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.