Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Tisková konference 14. března 2024 ke Světovému dni ústního zdraví a tématu Kam se posune stomatologie po zákazu amalgámových výplní?

PR článek, aktualizováno 7. března 2024, 10:17

Praha 7. března 2024 (PROTEXT) - Česká stomatologická komora (ČSK) Vás srdečně zve na tiskovou konferenci ke Světovému dni ústního zdraví a tématu Kam se posune stomatologie po zákazu amalgámových výplní?

K projektu Světový den ústního zdraví se každý rok přidávají další pražské městské části. V letošním roce je to MČ Praha 8, se kterou pořádáme 20. března 2024 rekordní osvětovou akci v KD Ládví. Tématem je ústní zdraví: děti i dospělí budou mít možnost zúčastnit se her a soutěží, uvidí hudební a taneční vystoupení a k dispozici bude i video-koutek. Očekáváme příchod více než 1000 dětí ze škol a v odpoledních hodinách také širokou veřejnost.

Tisková konference se bude konat 14. března 2024 v 14.00 hod., v Esplanade Hotel Praha (Washingtonova 1600/19, Praha 1).

TK se zúčastní prezident ČSK doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc. a Ing. Tomáš Hřebík, Ph.D., místostarosta MČ Praha 8 pro strategický rozvoj. Dalšími hosty budou zástupkyně za Prahu 13 a Prahu 14: Aneta Ečeková Maršálová, radní Prahy 13 za zdravotní a sociální oblast v roce 2022, a Aneta Hejrovská, členka rady, členka zastupitelstva Úřadu městské části Praha 14.

Na tiskovou konferenci jsou zváni zástupci médií, které tímto žádáme o akreditaci na níže uvedeném kontaktu. Děkujeme a těšíme se na Vás.

 

Kontakt:

Mgr. Veronika Dufková

tisková tajemnice ČSK

e-mail: dufkova@dent.cz

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tisková konference 14. března 2024 ke Světovému dni ústního zdraví a tématu Kam se posune stomatologie po zákazu amalgámových výplní?  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.