Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

ZTT je lídrem inovací na veletrhu MWC v Barceloně: Formování budoucnosti konektivity

PR článek, aktualizováno 7. března 2024, 8:40

Barcelona (Španělsko) 7. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Nedávno se v Barceloně konal největší světový veletrh MWC zaměřený na konektivitu, na kterém se sešli klíčoví hráči a nejnovější inovace z celosvětového odvětví mobilních komunikací. Společnost Jiangsu Zhongtian Technology („ZTT") na této akci představila své vedoucí postavení a inovace v dynamické oblasti globálních informačních a komunikačních technologií (ICT).

Společnost ZTT, která je pevně odhodlána realizovat sen o inteligentním připojení, představila průlomové pokroky v oblasti infrastruktury a služeb ICT. V éře výpočetního výkonu buduje společnost ZTT nové paradigma plně optického síťového základu. Díky nabídce optických vláken, která snižují ztráty signálu, optickým kabelům s vysokým počtem jader a špičkovým optickým modulům přináší společnost ZTT revoluci v oblasti konektivity tím, že poskytuje mimořádně velkou šířku pásma a připravuje půdu pro vysokorychlostní propojení 400G a více.

V oblasti bezdrátové komunikace – zejména na poli technologie 5G – představila společnost ZTT řadu řešení, která mají zákazníkům umožnit pokročilé možnosti bezdrátové komunikace. Společnost ZTT je lídrem na cestě k rychlejšímu, pohodlnějšímu a ekologicky udržitelnému připojení v digitálním věku – od speciálních netěsných kabelů až po ekologické antény 5G a optoelektronická hybridní kabelová řešení.

Předváděné technologie, mezi něž patří například základnové stanice s lehkou zelenou energií a systémy záložního napájení z lithiových baterií, podtrhují závazek společnosti ZTT nejen vůči technologickým inovacím, ale také vůči udržitelnosti. Díky nabídce ekologičtějších alternativ a řešení s nižšími emisemi uhlíku je společnost ZTT lídrem ekologičtějšího přístupu k bezdrátové komunikační infrastruktuře.

Společnost ZTT, celosvětový lídr v oblasti ICT infrastruktury a služeb, stále posouvá hranice možností a zavádí novou éru konektivity, která se vyznačuje rychlostí, efektivitou a udržitelností. Společnost ZTT je díky svému neochvějnému úsilí o inovace zaměřené na zákazníky připravena utvářet budoucnost inteligentního připojení, udávat nové standardy a připravovat půdu pro propojenější svět.

O společnosti ZTE: ZTT Group (celý název: Jiangsu Zhongtian Technology Co., Ltd.) má diverzifikované průmyslové portfolio, které zahrnuje námořní zařízení, obnovitelné zdroje energie, nové materiály, inteligentní sítě, komunikační řešení a další diverzifikované průmyslové produkty. S 80 globálními dceřinými společnostmi a více než 16.000 zaměstnanci je ZTT jedním z největších vyspělých výrobních podniků v Číně a je zařazena mezi 500 největších čínských podniků.

Společnost ZTT se pyšní celosvětovou působností skrze 44 kanceláří a 14 marketingových center v zahraničí a pět zahraničních závodů v Indii, Brazílii, Indonésii, Maroku a Turecku. Výrobky společnosti se vyvážejí do více než 160 zemí a regionů a v roce 2023 společnost ZTT překonala v tržbách hranici 13,5 miliardy USD.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2354817/1.jpg

KONTAKT: Nicole Qian, +86-13809082927, nicole.qian@zttcable.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ZTT je lídrem inovací na veletrhu MWC v Barceloně: Formování budoucnosti konektivity  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.