Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Huawei oznamuje akční plán Flash Forward, který má podnikům pomoci řešit výzvy spojené s daty v inteligentní éře

PR článek, aktualizováno 6. března 2024, 13:54

Barcelona (Španělsko) 6. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Na veletrhu MWC Barcelona 2024 představila společnost Huawei svůj akční plán Flash Forward, který podporuje opatření týkající se tří klíčových oblastí, konkrétně Řešení typu all-flash pro všechny scénáře, Ekologičnost a udržitelnost a Odolnost a spolehlivost dat, aby pomohla podnikům řešit různé výzvy spojené s daty v inteligentní éře.

Díky vysokému výkonu, nízké spotřebě energie a vysoké spolehlivosti se nyní flashová úložiště hojně využívají ve scénářích s více základními podnikovými aplikacemi. Podle společnosti Gartner bude globální trh s úložišti typu all-flash do roku 2026 pokrývat více než 90 % trhu s úložišti.

Akční plán Flash Forward společnosti Huawei navrhuje opatření týkající se tří klíčových oblastí, které společnosti pomohou vystoupat na pozici lídra v oblasti nepřetržitých inovací v odvětví ukládání dat:

1. Řešení typu all-flash pro všechny scénáře

Za účelem vyhovění požadavkům na zpracování dat v různých průmyslových a servisních aplikačních scénářích navrhuje společnost Huawei řešení F2F2X, které pro produkci, zálohování a archivaci prosazuje úložiště typu all-flash. Společnost Huawei také uvedla na trh řadu flashových úložišť nové generace:

• OceanStor Pacific 9920, systém škálovatelného úložiště typu all-flash se špičkovou hustotou, přizpůsobený pro scénáře hybridních pracovních úloh.

• Systémy OceanStor 5310/5510 Capacity Flash Storage, určené pro ukládání a zálohování velkého množství dat klíčových pro podnikání.

• OceanStor Dorado 2100, první základní NAS úložiště typu all-flash s architekturou active-active, vyvinuté pro řešení problémů, jako jsou pomalé zpracování nestrukturovaných dat a obtížné sdílení a izolace, pro malé a střední podniky.

2. Ekologičnost a udržitelnost

Datová úložiště Huawei skrze řadu inovativních opatření zlepšují využití zdrojů a snižují dopad na životní prostředí. Mezi tato opatření patří:

• Důsledné uplatňování koncepce 3R – tedy snižování, opětovné využívání a recyklace – i opětovné využívání obnovitelných materiálů za účelem snížení hmotnost obalů o 78 %.

• Zlepšení hustoty hardwaru a účinnosti chlazení zásluhou hardwarové inovace, dosažení vysoké hustoty 24 disků na U a úspora 65 % diskového prostoru oproti běžným řešením.

• Inovace softwaru pro dosažení špičkového poměru redukce dat 72 : 1 a zlepšení využití disku na 91 % díky exkluzivní technologii 22+2 elastic EC.

3. Odolnost a spolehlivost dat

Společnost Huawei se zavázala vybudovat stabilní a spolehlivý datový základ, který pomůže firemním uživatelům účinně chránit jejich datová aktiva.

Vytvoření poslední obranné linie pro odolnost dat prostřednictvím spolupráce mezi sítí a úložištěm: Řešení MRP (Multilayer Ransomware Protection), které poprvé vyvinula společnost Huawei, inovativně zavádí možnosti vícevrstvé společné ochrany dat napříč sítí a úložištěm. Přesnost detekce ransomwaru dosahuje 99,9 % a šířka pásma obnovy 172 TB/hodinu díky třem základním nasazením, která chrání data před rizikem útoků: společné detekci síťového úložiště, reakci a obnově.

Michael Qiu, prezident Huawei Global Data Storage Marketing & Solution Sales, řekl: „Doufáme, že prostřednictvím našich akcí souvisejících s akčním plánem Flash Forward budeme inspirovat zákazníky z různých odvětví k budování efektivní, ekologické, odolné a spolehlivé datové infrastruktury. Díky tomu budou technologické inovace skutečně přínosné pro průmysl a pomohou více podnikům urychlit digitální transformaci a realizovat inteligentní modernizaci."

Další podrobnosti o úložišti dat Huawei najdete na tomto odkazu .

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2354540/HUAWEI_MWC_data_1.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2354541/HUAWEI_MWC_data_2.jpg 

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Huawei oznamuje akční plán Flash Forward, který má podnikům pomoci řešit výzvy spojené s daty v inteligentní éře  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.