Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

JYSK snížil ceny

PR článek, aktualizováno 5. března 2024, 9:51

Praha 5. března 2024 (PROTEXT) - Mezinárodní maloobchodní prodejce má v nabídce 1600 výrobků, u kterých garantuje každodenní nízkou cenu.

Dánský JYSK známý svými skvělými nabídkami chce být první volbou zákazníků v oblasti vybavení domácnosti. Konkurenceschopnost svých nabídek zajišťuje i prostřednictvím výrobků s označením Denně nízká cena.

Konceptem Denně nízká cena JYSK garantuje stabilně nízkou cenu každý den. Oproti kampaňovým nabídkám a sezónním výprodejům to znamená, že zákazník najde v prodejně tyto výrobky za stejnou nízkou cenu kdykoliv nezávisle na kampaňovém letáku.

Začátkem roku JYSK rozšířil skupinu výrobků s označením Denně nízká cena – v současnosti je to 1600 výrobků, což je 45 % celého sortimentu. Zároveň snížil cenu až u 900 z těchto výrobků.

„Jsme si vědomi toho, že v důsledku současné ekonomické situace kladou zákazníci ještě větší důraz na cenu, než tomu bylo v nedávné minulosti. A právě proto jsme rozšířili náš koncept Denně nízká cena na daleko větší množství produktů. Naším záměrem je nabídnout zákazníkům dostatečně široký sortiment výrobků v dobré kvalitě, u kterých jsme schopni zaručit dlouhodobě nízké ceny. Zákazníci tak u každého takto označeného zboží mají vždy jistotu, že nakupují výhodně a nemusí čekat na akční nabídku,“ říká Martin Liška, obchodní ředitel pro JYSK Česká republika.

Mezi více než tisíci výrobky s garancí dlouhodobě nízké ceny najdou zákazníci všechny produktové skupiny – nábytek, textil, dekorace a doplňky do domácnosti. Do kategorie Denně nízká cena patří i zákaznicky dlouhodobě oblíbené produkty, jejichž cena meziročně klesla, jako například:

Srovnání cen: nová snížená cena k 1. 3. 2024 oproti původní ceně z 1. 3. 2023.

Koncept Denně nízká cena není v JYSKu novinkou – nabídka výrobků za příznivé konkurenceschopné ceny je základní součástí firemní strategie. Začátkem tohoto roku však JYSK snížil ceny a tuto skupinu výrobků s dlouhodobě nízkou cenou markantně rozšířil.

JYSK.cz

JYSK.sk

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

JYSK snížil ceny  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.