Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Značka CoinEx představuje své první video: Význam snížení hodnoty Bitcoinu na polovinu a filozofie "méně je více"

PR článek, aktualizováno 4. března 2024, 11:06

Hongkong 4. března 2024 PROTEXT/PRNewswire) - Globální burza kryptoměn CoinEx . zveřejnila dne 2. března své vůbec první propagační video, v němž odpočítává čas do očekávaného takzvaného "půlení Bitcoinu", které v roce 2024 proběhne. Dvouminutový klip s názvem "Coin In CoinEx" tento pro obor kryptoměn významný milník zachycuje z pohledu filozofie značky CoinEx. V návaznosti na předchozí teaser ve formě venkovní reklamy se nyní konečně můžeme podívat na plnou verzi tajemného propagačního videa společnosti CoinEx.

Příběh videa sděluje divákům poslání značky CoinEx v kontextu chystaného půlení Bitcoinu

Dvouminutové propagační video zachycuje proměny této kryptoměny, která je na jeho počátku naprosto obyčejnou měnou a prochází příjemnými i méně příjemnými situacemi každodenního života. Vstupuje do Web3 světa společnosti CoinEx, prochází proměnou, která z ní učiní Bitcoin, a v tomto novém světě, který je pro měny jako stvořený, se vydává na řadu dobrodružství. Nakonec se transformovaný Bitcoin vrací, aby pomohl všem nadšencům do kryptoměn dosáhnout jejich snů i finanční svobody.

Ve své podstatě nejde ani tak o marketingový klip, ve kterém by se společnost CoinEx samolibě plácala po rameni, ale spíše v něm vzdává poklonu významnému milníku, který bude utvářet budoucnost oboru kryptoměn. Zdá se nám, že společnost CoinEx doufá, že bude sehraje klíčovou roli v oblasti podpory přijetí trhu s kryptoměnami tím, že pomůže obchod s kryptoměnami zjednodušit a zpřístupní ho skutečně všem – což znamená méně problémů v začátcích a větší míru zapojení všech úrovní uživatelů.

Důraz na pohodlí, profesionalitu a jednoduchost

Jak po zveřejnění tohoto videa na Twitteru uvedl generální ředitel společnosti CoinEx Haipo Yang, logika, která vede k rozhodnutí snížit hodnotu Bitcoinu na polovinu, je v souladu s dlouhodobými hodnotami značky CoinEx – snižování úrovně počátečních problémů při vstupu do světa kryptoměn, podpora jejich mainstreamového přijetí a zjednodušení obchodování pro uživatele všech úrovní.

Situace ve videu zdůrazňují odhodlání společnosti CoinEx řídit se filozofií "méně je více" v oblasti zdokonalování produktů, seznamů, služeb a bezpečnostní infrastruktury, jak se o tom ve svých tweetech zmínil Haipo Yang. Co se týče vývoje produktů, usiluje společnost CoinEx o vytrvalou optimalizaci. U nových aktiv se burza řídí zásadami kvality, rychlosti a komplexnosti při provádění podrobného průzkumu, analýz a hodnocení, aby tak uživatelům měla možnost nabídnout vysoce kvalitní projekty, do kterých mohou investovat. Můžeme proto konstatovat, že společnost CoinEx ve videu poukázala na své odhodlání a nasazení při úsilí zachovat hodnotu termínu "profesionalita" v rámci ekosystému CoinEx z hlediska produktů, služeb, kótování tokenů i marketingu.

V hlubším pohledu si můžeme všimnout způsobu, jakým podpora hesla "méně je více" v případě produktů, služeb a obecné filozofie značky CoinEx rezonuje s filozofií "půlení" Bitcoinu. Ačkoli snížení hodnoty této měny na polovinu znamená v krátkodobém horizontu nižší odměny za těžbu, zpřístupňuje tento krok současně dlouhodobější hodnoty Bitcoinu. Zefektivněním potenciálních komplikací z pohledu uživatelů společnost CoinEx také podporuje vznik přehlednějšího a efektivnějšího uživatelské prostředí, kterým se tato značka odlišuje od ostatních. Tvůrčí způsob začlenění konceptu půlení Bitcoinu do celého videa pak podtrhuje paralely mezi filozofií společnosti CoinEx dle hesla „méně je více", která klade důraz na pohodlí, bezpečnost a dostupnost, a celkovou rolí "půlení" v kontextu dlouhodobé podpory rozvoje Bitcoinu. Stejně jako je cílem tohoto "rozpůlení" posílit Bitcoin do budoucna, i hodnoty značky CoinEx, které zjednodušují obchodování s kryptoměnami, podporují taktéž dlouhodobý růst a mainstreamové přijetí kryptoměn.

Zatímco tak stoupá očekávání před samotnou realizací dalšího "půlení" Bitcoinu, daří se společnosti CoinEx na tuto významnou událost světa kryptoměn poutat pozornost široké veřejnost velice netradičním přístupem. Burza se tím připravuje na změny zaběhlých zvyklostí, které ovlivní budoucnost tohoto odvětví – Coin in CoinEx. Na video "Coin in CoinEx" se můžete podívat zde. Video vám odhalí kouzlo společnosti CoinEx.

KONTAKT: Yihui Gong, pr@coinex.com

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Značka CoinEx představuje své první video: Význam snížení hodnoty Bitcoinu na polovinu a filozofie "méně je více"  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.