Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Huawei představuje vlajkový produkt pro chytré kanceláře IdeaHub ES2 Plus

PR článek, aktualizováno 4. března 2024, 7:23

Barcelona (Španělsko) 4. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Na veletrhu MWC 2024 v Barceloně představila společnost Huawei svůj nejnovější vlajkový produkt, kolaborativní tabuli IdeaHub ES2 Plus. Novinka, která se může pochlubit hned několika technologickými průlomy a produktovými inovacemi, je připravena změnit očekávání pro nejnovější generaci kancelářského vybavení digitálních a inteligentních podniků.

IdeaHub ES2 Plus přináší řadu vylepšení hned v několika směrech:

• Inteligentní video funkce

Inteligentní kamerový systém se třemi objektivy, nazvaný Galileo's Eyes, dokáže bleskově přepínat zaostření na jednotlivé mluvčí během pouhé jedné sekundy, což umožňuje plynulé přechody při schůzkách s více diskutujícími. Dokáže také rozpoznat hlasy až do vzdálenosti osmi metrů a zobrazit řečníky v optimálním zlatém poměru 60 %. A pokud hovoří dva mluvčí mezi sebou, dokáže oba zobrazit vedle sebe na jedné obrazovce.

• Inteligentní audio funkce

IdeaHub ES2 Plus podporuje snímání zvuku z 12 metrů a využívá technologii inteligentního snímání zvuku s tvarováním paprsku, která účinně eliminuje více než 300 typů šumu v zasedacích místnostech a zaručuje čistou kvalitu zvuku pro všechny účastníky. Funkce akustické přepážky navíc vytváří vyčleněný prostor pro jednání blokováním vnějšího hluku mimo určenou oblast.

• Chytrá kancelář

Funkce duálního zrcadlení a ovládání tabule IdeaHub umožňuje snadné zobrazení a ovládání obrazu na osobních zařízeních účastníků, zatímco prezentující mohou svá osobní zařízení ovládat ze samotného zařízení IdeaHub. Pro dokonale plynulé video dokáže také zdvojnásobit snímkovou frekvenci 4K z 30 na 60 snímků za sekundu. K tomu všemu IdeaHub podporuje nejen profesionální 4K videokonference a 1080p Huawei Cloud Meeting, ale i funkci přesunu konferencí z osobního zařízení Bring Your Own Meeting (BYOM).

Kromě tabule IdeaHub ES2 Plus uvádí Huawei Intelligent Collaboration na trh také řadu dalších produktů, které se uplatní ve všech scénářích kancelářského provozu a zvyšují efektivitu organizací. Patří mezi ně IdeaHub ES2, IdeaHub B3 pro úsporné kanceláře či IdeaPresence LED s obří obrazovkou pro luxusní velké zasedací místnosti.

Od schůzek po digitální kanceláře – Huawei Intelligent Collaboration si klade za cíl usnadnit efektivní propojení a spolupráci jednotlivých uživatelů i organizací, přinést digitalizaci na každé pracoviště a vybudovat inteligentní, dokonale propojený svět.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2350037/image_986294_47130735.jpg 

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Huawei představuje vlajkový produkt pro chytré kanceláře IdeaHub ES2 Plus  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.