Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Cashback a krypto: Každoměsíční zlatý důl od společnosti Bybit

PR článek, aktualizováno 3. března 2024, 11:07

Dubaj (SAE) 3. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Bybit, jedna ze tří největších kryptoburz na světě podle objemu, představuje novinku – březnový Fiat Cashback Splash pro čerstvé i zkušené uživatele, kteří vkládají fiat.

Nejnovější akce potěší nové i známé tváře v kruzích Bybit. „Fiat Cashback Splash" je součástí plánu společnosti Bybit stát se světovou kryptoarchou (Crypto Ark), která stojí v čele cesty k novému finančnímu systému a nabízí každému přímou šanci se zapojit. Se společností Bybit, jako svým spolehlivým partnerem, se dokáže ve světě krypta pohybovat skutečně každý uživatel kryptoměn – včetně nováčků.

„Svým uživatelům se vždy snažíme nabídnout něco navíc. Takovým krokem pro zpříjemnění jejich cesty je i naše poslední novinka Fiat Cashback Splash," říká spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Bybit Ben Zhou. „Prostřednictvím akce Fiat Cashback Splash chceme poděkovat našim starým i novým příznivcům za jejich důvěru a podporu."

Program, který poběží vždy první týden v každém měsíci, odmění každého z 20 milionů uživatelů burzy Bybit za fiat vklady. Nováčci, kteří vloží prostřednictvím fiat nebo nákupu na jedno kliknutí částku 100 dolarů, získají až 10 dolarů zpět na poplatcích. Stávající uživatelé získají pět dolarů při vkladu 500 a více.

Pro těžké váhy, které vloží více než 5 000 dolarů, přihodí Bybit 30 dolarový kupón Buy Crypto Coupon pro rozšíření investičních obzorů.

#Bybit / #TheCryptoArk

O společnosti Bybit

Bybit je kryptoměnová burza s 20 miliony uživatelů, která byla založena v roce 2018 a patří mezi tři největší burzy na světě dle objemu. Nabízí profesionální platformu pro kryptoinvestory a obchodníky s ultrarychlým párovacím systémem, nepřetržitým zákaznickým servisem a vícejazyčnou komunitní podporou. Společnost Bybit je hrdým partnerem týmu Oracle Red Bull Racing, úřadujících šampionů poháru konstruktérů i jezdců Formule 1.

Další podrobnosti o společnosti Bybit najdete na stránkách Bybit Press. S dotazy médií se můžete obracet na adresu media@bybit.com Další informace najdete na adrese https://www.bybit.com Aktuální informace můžete sledovat prostřednictvím: komunit a sociálních sítí společnosti Bybit:

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2351055/Image.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cashback a krypto: Každoměsíční zlatý důl od společnosti Bybit  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.