Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Hengtong se objevila na veletrhu MWC2024

PR článek, aktualizováno 3. března 2024, 10:40

Su-čou (Čína) 3. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Od 26. do 29. února představila společnost Hengtong na veletrhu MWC 2024 ve španělské Barceloně své nejnovější technologie a produktová řešení v oblasti technologií 5G&5G, ODN a inteligentních lithiových baterií.

Řešení optických vysílačů

Společnost Hengtong se zabývá vývojem a výrobou špičkových optických vysílačů. Vzhledem ke třem hlavním aplikačním scénářům – konkrétně předpřenosu 5G, plně optické síti F5G a propojení datových center – společnost Hengtong úspěšně uvedla na trh optické vysílače 400G QSFP-DD a 800G QSFP-DD/OSFP pro datová centra a superpočítačové aplikace, optické vysílače XGPON, XGSPON, 25G PON a NGPON2 pro aplikace F5G, stejně jako barevné optické vysílače 10G, 25G CWDM a laditelné optické vysílače DWDM pro předpřenosové aplikace 5G.

Zdroj energie pro telekomunikační základnové stanice

Inteligentní lithiová baterie 48 V100 Ah, vyvinutá a vyráběná společností Hengtong Energy Storage Technology Co., Ltd., se používá především v telekomunikačních základnových stanicích jako záložní zdroj energie, který se stará u těchto komunikačních zařízení o stabilní provoz. Tento výrobek je vybaven DC/DC modulem, takže se dá používat společně s bateriemi různých značek, kapacit a typů. Zásluhou více možností komunikačního rozhraní a platformy pro vizuální sledování je možné provádět vzdálený dohled, což výrazně snižuje náklady na provoz a údržbu.

Řešení SwiftODN Pre-connection Solution

Společnost Hengtong nedávno uvedla na trh inovativní řešení „Swift ODN Pre-Connection Solution", které vychází vstříc rostoucím potřebám globálního trhu FTTH. Toto špičkové řešení je vybaveno pokročilými technologiemi, jako jsou předpřipojení, nerovnoměrný rozdělovač, plně utěsněná krabice a inteligentní správa zdrojů, které společně umožňují efektivní výstavbu předpřipojovacích sítí FTTH a pomáhají překonat problémy nízké efektivity výstavby ODN i vysokých vstupních nákladů na personál při výstavbě přístupové sítě.

Anténa 5G

Dvoupolarizační antény DAS a antény pro základnové stanice společnosti Hengtong splňují požadavky globálních operátorů na široké pokrytí a rozšíření kapacity při výstavbě sítí 4G a 5G.

Rozhraní 5G

Kompaktní rozhraní typu HQ a HX10 společnosti Hengtong a vícekanálová klastrová rozhraní, jako jsou L32, MQ4 a MQ5, poskytují lepší intermodulační a vodotěsný provoz pro kombinovanou anténu 4G/5G.

Netěsné kabely 5G

Pro nasazení technologie 5G v tunelových scénářích byly zavedeny netěsnící kabely 5G společnosti Hengtong a vysoce výkonné konektory netěsnících kabelů HPC, které zvyšují sílu pokrytí signálem a které se v současné době používají při výstavbě metra po celém světě.

Řešení scénáře pokrytí přístupem k mobilní síti

Společnost Hengtong uvedla na trh deset řešení v kombinaci s produkty pro bezdrátový přístup. Oblasti se střední a vysokou hodnotou a velkou kapacitou je možné pokrýt rozšířenými řešeními PicoCell, která poskytují pokrytí buněčné kapacity 4*NR 2T2R+1*LTE.

Společnost Hengtong se řídí filozofií orientace na zákazníka a technické inovace a neustále pomáhá zákazníkům budovat optické propojovací sítě, které jsou velmi široké, inteligentní a otevřené.

Kontakt: Mcdull, +86 512 6395 7797

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Hengtong se objevila na veletrhu MWC2024  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.