Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Tennant získává dlouholetého distributora zařízení Tennant, aby urychlila růst v regionu střední a východní Evropy

PR článek, aktualizováno 1. března 2024, 16:34

Minneapolis (USA) 1. března 2024 (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost Tennant Company (NYSE: TNC), světový lídr v oblasti navrhování, výroby a prodeje řešení, která pomáhají vytvářet čistší, bezpečnější a zdravější svět, dnes oznámila, že převzala společnost M&F Management and Financing GmbH („M&F“), mateřskou společnost TCS EMEA GmbH („TCS“), neboť společnost Tennant usiluje o urychlení růstu v regionu Evropy, Blízkého východu a Afriky (EMEA)

Společnost TCS se sídlem v Rakousku je největším distributorem společnosti Tennant Company ve střední a východní Evropě. Společnost Tennant díky této akvizici získala znalé a zkušené prodejce a zavedený přímý kanál do zemí, jako je Rumunsko, Maďarsko, Česká republika a Slovensko, spolu s rozšířenou sítí v Rakousku, Švýcarsku, Polsku a dalších zemích regionu, stejně jako na Středním východě a v Africe.

"Vzhledem k tomu, že se společnost Tennant Company zaměřuje na strategické akvizice v rámci naší růstově orientované podnikové strategie, investujeme do oblastí, kde můžeme urychlit růst a vytvořit hodnotu podniku. Jsme přesvědčeni, že v regionu EMEA můžeme využít zkušený tým TCS k posílení naší přítomnosti ve východní Evropě a zároveň využít rozsáhlé zdroje společnosti Tennant v tomto regionu k podpoře kvalitních služeb, které TCS vždy poskytovala svým zákazníkům,“ řekl Rusty Zay, senior viceprezident a obchodní ředitel společnosti Tennant Company. "Těšíme se, že budeme moci stavět na pověsti, kterou si společnost TCS tvrdě vydobyla ve střední a východní Evropě, v regionu, který podle prognóz poroste rychleji než vyspělejší západoevropský trh. Těšíme se na posílení naší přítomnosti a nasazení rozšířeného portfolia produktů, které urychlí náš růst,“ pokračoval Zay.

Společnost TCS má silnou infrastrukturu prodeje a služeb, která slouží jejím dlouhodobým vztahům se zákazníky v regionu, a společnost Tennant hodlá tuto schopnost využít k obsluze strategických zákazníků v celém regionu EMEA. Akvizice je v souladu se strategií společnosti Tennant investovat do společností s obchodními schopnostmi, které lze využít k propojení rozsáhlého sortimentu čisticích řešení Tennant s rozšířenými trhy a k rozšíření celosvětového pokrytí prodeje a služeb.

Otto Rainer, výkonný ředitel společnosti M&F, k tomu uvedl: "Naše společnost již mnoho let úspěšně spolupracuje se společností Tennant. Zastupování vysoce kvalitní značky Tennant pro naše zákazníky nám pomohlo stát se přední značkou v oblasti úklidových služeb na těchto trzích. Jsme přesvědčeni, že společnost Tennant Company bude i nadále pokračovat ve svém důrazu na kvalitu, který našim zákazníkům tak dlouho přinášel radost.“

Transakce, kterou byla získána společnost M&F Management and Financing GmbH, byla uzavřena 29. února 2024. Podmínky nebyly zveřejněny.

O společnosti Tennant

Společnost Tennant Company (TNC), založená v roce 1870, se sídlem v Eden Prairie v Minnesotě, je světovým lídrem v oblasti návrhu, výroby a prodeje řešení, která pomáhají vytvářet čistší, bezpečnější a zdravější svět. Mezi její výrobky patří zařízení pro údržbu povrchů v průmyslovém, komerčním a venkovním prostředí, technologie čištění bez použití čisticích prostředků a další udržitelné technologie a čisticí nástroje a potřeby. Celosvětová síť terénních služeb společnosti Tennant je nejrozsáhlejší v oboru. Společnost Tennant Company měla v roce 2023 tržby ve výši 1,24 miliardy USD a zaměstnává přibližně 4500 zaměstnanců. Společnost Tennant má výrobní provozy po celém světě a prodává výrobky přímo v patnácti zemích a prostřednictvím distributorů ve více než sto zemích. Další informace naleznete na internetových stránkách www.tennantco.com a www.ipcworldwide.com. Logo společnosti Tennant Company a další ochranné známky označené symbolem „®“ jsou ochranné známky společnosti Tennant Company registrované ve Spojených státech a/nebo v dalších zemích.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

 

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240226220818/cs/

Kontakt:

INVESTOR RELATIONS CONTACT:

Lorenzo Bassi

Tennant Company

Vice President, Finance and Investor Relations

investors@tennantco.com 

763-540-1242

MEDIA CONTACT:

Jason Peterson

Tennant Company

Director, Corporate Communications

jason.peterson@tennantco.com 

763-513-1849

Zdroj: Tennant Company

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Tennant získává dlouholetého distributora zařízení Tennant, aby urychlila růst v regionu střední a východní Evropy  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.