Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Huawei představuje čtyři inteligentní cloudová síťová řešení Net 5.5G pro maximalizaci digitální produktivity

PR článek, aktualizováno 1. března 2024, 15:54

Barcelona (Španělsko) 1. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Huawei představila na veletrhu MWC 2024 v Barceloně v rámci akce IP Club Carnival čtyři inteligentní řešení inteligentní cloudové sítě Net 5.5G. Tato nová řešení, navržená speciálně pro inteligentní éru, jsou ideální volbou pro urychlení inteligentní transformace a maximalizaci digitální produktivity ve všech odvětvích.

Jak zdůraznil Leon Wang, prezident produktové řady datových komunikací společnosti Huawei (Huawei's Data Communication Product Line), kvalitu digitálních služeb ovlivňuje kvalita sítě. V mnoha případech se však inteligentní technologie zcela nepromítnou do úrovně digitální produktivity. Sítě je proto urgentně zapotřebí upgradovat na novou generaci.

V reakci na tuto situaci uvedla společnost Huawei na trh čtyři zcela nová řešení inteligentní cloudové sítě Net 5.5G: Net5.5G High-Quality 10 Gbps CloudCampus, Net5.5G Converged WAN, Net5.5G Ultra-Resilient Multi-DC Network a Net5.5G HiSec SASE, které pomáhají maximalizovat digitální produktivitu podnikům libovolné velikosti.

Net5.5G High-Quality 10 Gbps CloudCampus: superrychlý přístup k digitálním službám a preferovaná volba pro digitální a inteligentní rozvoj podniků

V souladu s cílem společnosti Huawei budovat kampusové sítě zaměřené na uživatelskou zkušenost přináší Huawei Net5.5G High-Quality 10 Gbps CloudCampus zdokonalení této zkušenosti hned ve třech aspektech.

Net5.5G Converged WAN: vysoce kvalitní přenos digitálních služeb a zabezpečení optimální zkušenosti na úrovni aplikace

Síť Net5.5G Converged WAN vyniká celou řadou jedinečných vlastností. Konkrétně ve vrstvě sítě je Huawei jediným dodavatelem na trhu, který nabízí end-to-end IPsec a SRv6, čímž zákazníkům poskytuje superrychlý přístup k síti WAN a koncové (end-to-end) šifrování pro zabezpečení.

Net5.5G Ultra-Resilient Multi-DC Network: stabilní produkce digitálních služeb a podpora podniků prostřednictvím špičkových, nepřetržitě dostupných služeb odolných vůči chybám

Podle statistik plánuje téměř 80 % podnikových zákazníků mimo Čínu vybudovat nebo modernizovat datová centra (DC) pro zotavení po havárii (Disaster Recovery - DR) s cílem zajistit stabilní digitální služby. Přesně k tomu mohou využít řešení Net5.5G Ultra-Resilient Multi-DC Network Solution od Huawei.

Net5.5G HiSec SASE: integrované zabezpečení cloud-síť-okraj-koncový bod pro inteligentní zabezpečení firemních poboček

Řešení Huawei HiSec SASE, které využívá bezpečnou a efektivní síťovou architekturu, se vyznačuje třemi unikátními funkcemi: rychlým vyřešením hrozeb v řádu sekund, špičkovou kvalitou detekce a precizní ochranou proti ransomwaru.

Jak zdůraznil Vincent Liu, podnikoví zákazníci naléhavě potřebují kvalitnější uživatelskou zkušenost v areálech a vyšší efektivitu kanceláří, diferencované SLA pro sítě WAN, spolehlivou koncepci obnovy datových center (DR DC) pro více DC ve více lokalitách a integrované komplexní zabezpečení koncových bodů na okraji cloudové sítě. Inteligentní cloudová řešení Net5.5G od společnosti Huawei představují optimální řešení těchto potřeb. Věříme proto, že zákazníkům dokážeme pomoci s urychlením jejich inteligentní transformace.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2350379/Leon_Wang_Vincent_Liu_Net5_5G.jpg 

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Huawei představuje čtyři inteligentní cloudová síťová řešení Net 5.5G pro maximalizaci digitální produktivity  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.