Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

MWC 2024: Řešení Multilayer Ransomware Protection (MRP) od společnosti Huawei získává jako první certifikaci Tolly

PR článek, aktualizováno 1. března 2024, 15:51

Barcelona (Španělsko) 1. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Řešení víceúrovňové ochrany proti ransomwaru Multilayer Ransomware Protection (MRP) od společnosti Huawei získalo na veletrhu MWC 2024 v Barceloně certifikaci prestižní mezinárodní testovací organizace Tolly Group. Podle výsledků testu odhalilo řešení Huawei MRP na základě spolupráce sítě a úložiště 100 % testovaných vzorků ransomwaru. Síťová zařízení dokážou zachycovat informace a úroveň ransomware a spolupracovat s úložnými zařízeními na blokování a ochraně pro obnovu služeb do normálního stavu.

Útoky ransomwaru zůstávají i nadále globální hrozbou, přičemž jejich hlavním cílem jsou služby, IT a výroba. V této situaci je pro podniky zcela zásadní posílit „imunitu" svých datových center na ochranu před viry a ransomwarem a zajistit tak stabilní provoz svých hlavních systémů a služeb.

Huawei MRP Solution je prvním řešením ochrany proti ransomwaru na trhu, které zavádí spolupráci sítě a úložiště a využívá dvě obranné linie o šesti vrstvách ochrany. První obrannou linií je síť, která se stará o prevenci narušení na hranici sítě a prevenci šíření v intranetu. Poslední linii představuje úložiště, které poskytuje ochranu uložených dat, funkci ochrany proti neautorizovaným změnám Secure Snapshot, ochranu zálohy a ochranu izolační zóny. Řešení MRP vytváří hloubkový obranný systém, pokrývající fáze před útokem, během útoku i po něm, což odpovídá koncepci kybernetické bezpečnosti IPDRR (Identify, Protect, Detect, Respond and Recover – identifikuj, chraň, rozpoznej, reaguj a obnov) Národního institutu pro standardy a technologie (NIST). Jedná se o systematické řešení obrany proti ransomware útokům, které dokáže lépe splnit požadavky globálních podniků na zajištění vysoké bezpečnosti infrastruktury jejich datových center.

Test řešení MRP tvořilo 21 testovacích případů. Řešení přitom absolvovalo všechny tyto případy úspěšně. Struktura testu zahrnuje jak kolaborativní detekci, kolaborativní blokování a kolaborativní ochranu, tak i obnovu služeb.

Certifikát produktu „Huawei Multilayer Ransomware Protection (MRP) Solution" obdržela společnosti Huawei na MWC 2024 přímo od zakladatele organizace Tolly Group Kevina Tollyho. Ten k výsledku uvedl: „Test se týkal všech čtyř aspektů ochrany před ransomwarem, tedy detekce a blokování virů, ochrany systém a jeho obnovy. Řešení otestoval v celkem 21 scénářích a je dosud nejobsáhlejším a nejpřísnějším testem, kterému Tolly Group podrobila produkt na ochranu proti ransomwaru. Jeho výsledky dokazují, že schopnosti MRP od společnosti Huawei jsou skutečně bezkonkurenční."

Pro více informací si můžete stáhnout protokol o testu:

https://www.tolly.com/publications/detail/224103 

Vše o ransomware ochraně Huawei MRP se dozvíte na https://e.huawei.com/en/solutions/data-center/multi-level-data-center/mrp .

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2350582/Huawei_Multilayer_Ransomware_Protection.jpg 

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

MWC 2024: Řešení Multilayer Ransomware Protection (MRP) od společnosti Huawei získává jako první certifikaci Tolly  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.