Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Šen-čenu byl zahájen veletrh ISLE 2024, který představuje nejnovější technologie v oblasti displejů, audiovizuální techniky, systémových integrací a LED produktů

PR článek, aktualizováno 1. března 2024, 13:25

Šen-čen (Čína) 1. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Dne 29. února byl ve výstavním a kongresovém centru Shenzhen World Exhibition & Convention Center (Shenzhen World) zahájen výstavní veletrh ISLE 2024, největší asijská výstava věnovaná chytrým obrazovkám, audiovizuální technice, systémovým integracím a LED technologiím.

Šen-čen je vyhlášeným světovým centrem pro výrobu displejů a místo konání veletrhu ISLE 2024 se nachází v dojezdové vzdálenosti pouhých 30 minut od většiny hlavních čínských továren na výrobu produktů z oblasti LED technologií. Veletrh ISLE, který je spojením kompletního průmyslového řetězce v oblasti zobrazovacích a integrovaných systémů, představuje obchodním zájemcům z celého světa nejnovější produkty, snadné možnosti pro získání informací o jednotlivých výrobcích i příležitosti k navazování kontaktů na jednom místě.

Na veletrhu ISLE 2024 se představuje více než tisícovka online i offline vystavovatelů, kteří na výstavní ploše 80.000 metrů čtverečních předvádějí displeje s podporou umělé inteligence, XR, 4K a 8K Micro-LED displeje, 3D displeje, které nevyžadují použití speciálních brýlí, transparentní Mini LED displeje, aplikace 5G AV-over-IP, řešení pro vzdálené konference a streamování, živé akce, interaktivní displeje, digitální tabule i tvorbu a správu digitálního obsahu.

Na třídenní akci představí své produkty a řešení řada známých značek, jako jsou Leyard, Unilumin, Absen, LianTronics, Ledman, AOTO, BOE, Skyworth, Cedar, Novastar a MAXHUB. Obří půjčovna Gloshine pak ve spolupráci s desítkami společností, které se zabývají scénickými show, pro návštěvníky a zájemce o tuto výstavu připraví vizuální podívanou plnou digitální tvořivosti a ohromujících zážitků. Debutovat zde budou stovky nových a inovativních produktů.

Společně s předními asociacemi, jako je Čínská asociace výrobců optiky a optoelektroniky, pořádá organizátor výstavy desítky fór a workshopů v oblasti virtuální kinematografie, XR vysílání, IOT zobrazování, chytrých měst, fúze dat nebo zobrazování velkých dat.

Díky celé řadě špičkových vystavovatelů a podnětných průmyslových fór je veletrh ISLE 2024 nejenom platformou pro obchodní aktivity, ale také globální příležitostí pro celý tento obor objevovat budoucnost a integrovat jeho další vývoj.

Pořadatelé také oznámili, že veletrh ISLE 2025 se bude konat ve dnech 7.-9. března 2025 opět ve Světovém výstavním a kongresovém centru v Šen-čenu (Shenzhen World).

Aktuální informace o výstavě ISLE 2024, přímé přenosy, místní pořady i reprízy již vysílaných pořadů naleznete na stránkách www.isle.org.cn. Online showroom ISLE prezentuje online exponáty s možností vyhledávání podle kategorie, značky a roku vydání na adrese https://www.isle.org.cn/exhibits?lang=en

Aktuální informace můžete sledovat na účtech veletrhu ISLE:

Facebookový profil ISLE: https://www.facebook.com/isleshenzhen/

LinkedIn profil ISLE: https://www.linkedin.com/in/international-smart-display-and-integrated-system-exhibition-shenzhen-3a6a6a10a/ 

Twitter účet ISLE: https://twitter.com/ISLEOfficialAcc

YouTube účet ISLE: https://www.youtube.com/channel/UCJwWwrthNIvxhzILRphFGAA

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2351292/1.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2351294/2.jpg

KONTAKT: Liuxiang, 1014734924@qq.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Šen-čenu byl zahájen veletrh ISLE 2024, který představuje nejnovější technologie v oblasti displejů, audiovizuální techniky, systémových integrací a LED produktů  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.