Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Huawei uvádí na trh první produkt pro optický přenos kompatibilní s fgOTN a vytváří tak inteligentní základ pro odvětví elektrické energie a dopravy

PR článek, aktualizováno 1. března 2024, 7:40

Barcelona (Španělsko) 1. března 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Huawei představila na veletrhu MWC Barcelona 2024 přelomový produkt pro optický přenos, který je prvním produktem v oboru podporujícím standard granulární optické přenosové sítě (fgOTN). Tato inovace přináší stabilní a spolehlivou komunikační síť pro energetiku a dopravu.

Bezpečné a spolehlivé komunikační sítě mají zásadní význam v odvětvích důležitých pro národní hospodářství a veřejné blaho, jako je energetika a doprava. V posledních několika desetiletích se komunikační technologie SDH s pevným propojením používala především ve výrobních sítích. S rozvojem digitalizace průmyslu prudce vzrostla poptávka po výrobních komunikačních sítích s velkou šířkou pásma, které podporují celé spektrum nově vznikajících služeb, jako jsou automatické kontroly elektrického vedení, inteligentní distribuce energie, inteligentní monitorování dálnic a inteligentní mýtné stanice.

V prosinci 2023 Sektor telekomunikační standardizace ITU (ITU-T) oficiálně schválil standard fgOTN a definoval jej jako technologii příští generace pro vývoj SDH.

Gu Yunbo, prezident divize Enterprise Optical Business Domain společnosti Huawei, říká: „Díky našim bohatým zkušenostem v odvětvích elektrické energie a dopravy uvedla společnost Huawei na trh Huawei OptiXtrans E6600, první produkt podporující standard fgOTN, aby zákazníkům pomohla vybudovat plně optické komunikační sítě orientované na budoucnost v inteligentní éře a poskytla jim pevné a spolehlivé zajištění komunikace pro služby řízení v reálném čase, řízení výroby a integrované datové služby."

Produkty pro optický přenos společnosti Huawei kompatibilní s fgOTN mají následující vlastnosti:

Vysoký stupeň bezpečnosti a spolehlivosti: Pevné propojení založené na TDM zajišťuje 100% fyzickou izolaci mezi službami. 99,999% spolehlivost a nízká deterministická latence na úrovni mikrosekund zajišťují přenos služeb na jedné lince s nulovým rušením a zpožděním, což splňuje přísné požadavky na služby CBR s malou granularitou, jako je dálková ochrana a řízení železničních vlaků.

Plynulý vývoj: Jedinečná platforma MS-OTN umožňuje bezproblémovou modernizaci stávajících produktů řady Huawei E v živých sítích na podporu fgOTN při zachování kompatibility se službami PCM/PDH/SDH/ETH/SDI. Kromě toho zajišťuje společnost Huawei díky NCE zjednodušené poskytování a správu služeb podobně jako u SDH a zachovává známé postupy provozu a údržby.

10násobná šířka pásma: Šířka pásma linky je desetkrát vyšší a dosahuje 100G na vlnovou délku, přičemž cílem budoucího vývoje je dosáhnout 800G na vlnovou délku, což splňuje rostoucí požadavky na šířku pásma inteligentních služeb. Flexibilní přístup k šířce pásma na straně klienta v rozsahu od 2 Mbit/s do 100 Gbit/s spolu s bezeztrátovým nastavením šířky pásma splňuje měnící se požadavky na inteligentní terminály.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2350033/image.jpg

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Huawei uvádí na trh první produkt pro optický přenos kompatibilní s fgOTN a vytváří tak inteligentní základ pro odvětví elektrické energie a dopravy  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.