Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Řešení pro digitalizaci lékařských technologií od Huawei urychlují nástup inteligentní zdravotní péče

PR článek, aktualizováno 29. února 2024, 18:34

Barcelona (Španělsko) 29. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - V rámci veletrhu MWC 2024 v Barceloně společnost Huawei oficiálně představila řešení pro digitalizaci zdravotnické techniky (Medical Technology Digitalization Solution), které je součástí jejího úsilí o digitální a inteligentní modernizaci zdravotnictví.

Viceprezident pro marketing a prodej ICT řešení společnosti Huawei (ICT Marketing & Solution Sales) David Shi uvedl: „V zájmu urychlení inteligentní modernizace zdravotnictví buduje společnost Huawei jakožto poskytovatel informačních a komunikačních technologií bezpečný a udržitelný digitální základ zdravotnického sektoru a pomáhá mu projít inteligentní transformací." Zdůraznil také, že cílem společnosti Huawei a jejích partnerů je podpořit klienty na cestě k úspěchu.

Tisíce přečtených snímků v řádu sekund: Akcelerace digitální a inteligentní modernizace technologických služeb ve zdravotnictví

Hlavním zaměřením řešení pro digitalizaci lékařských technologií je patologie a lékařské zobrazování. Toto řešení přináší tři konkurenční výhody: Inteligentní předběžné načítání SmartCache, které zvyšuje efektivitu čtení snímků a dosahuje nulové latence při načítání dat, dále kompresní algoritmus vyvinutý společností Huawei, který šetří 30 % úložného prostoru a 70 % fyzického prostoru, a synergii video-síť, která podporuje konzistentní vzdálenou diagnostiku pro podporu zavádění hierarchické diagnostiky a léčby.

Toto řešení již bylo nasazeno v mnoha zdravotnických zařízeních po celém světě. Nemocnici Ruijin například pomohla společnost Huawei vybudovat digitální inteligentní oddělení patologie, které umožňuje současný přístup k více než 1000 patologickým řezům během jedné sekundy. Díky tomu se rychlost vyhledávání ve snímcích zvýšila 80krát. Zdravotnímu odboru okresu Lung-kang v Šen-čenu pomohla společnost Huawei vybudovat regionální platformu pro lékařské zobrazování. Ta podporuje propojení a sdílení medicínských obrazových dat mezi 12 nemocnicemi, přístup k obrazovým zprávám prostřednictvím jediného kliknutí a vzájemné uznávání vyšetření mezi nemocnicemi.

Hluboká integrace scénářů a technologií pro inovativní modernizaci tří řešení

Díky integraci cloud-síť-okrajové zařízení dosáhla společnost Huawei důsledné integrace scénářů služeb a upgrade tří klíčových řešení.

Řešení Smart Ward (Chytré oddělení) využívá Wi-Fi, internet věcí (IoT) a vícepásmovou konvergenci v jedné síti k podpoře sběru dat z více než 400 terminálů a poskytování vysoce kvalitní diagnostiky a léčby.

Řešení Smart Hospital Campus (Chytrý nemocniční kampus) zajišťuje inteligentní služby ve všech scénářích a zdokonalení komplexního provozu (E2E) prostřednictvím digitální platformy, která zefektivňuje provozní subsystémy v areálu nemocnice.

Řešení One Hospital, Multiple Branches (Mnoho poboček, jediná nemocnice) buduje integrovanou základnu cloudových a síťových zdrojů pro zavedení jednotné správy, diagnostiky a léčebných služeb stejné kvality ve všech pobočkách nemocnice.

Do dnešního dne poskytla společnost Huawei své služby více než 5000 nemocnic a zdravotnických zařízení ve více než 110 zemích a regionech.

Další informace naleznete na https://e.huawei.com/en/industries/healthcare

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2350048/Huawei_David_Shi.jpg 

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řešení pro digitalizaci lékařských technologií od Huawei urychlují nástup inteligentní zdravotní péče  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.