Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Huawei uvádí na trh řešení Smart Classroom 3.0, které urychluje využívání inteligence ve vzdělávání

PR článek, aktualizováno 29. února 2024, 18:05

Barcelona (Španělsko) 29. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Na veletrhu MWC Barcelona 2024 představila společnost Huawei řešení Smart Classroom 3.0. Toto řešení nabízí vylepšené funkce pro analýzu výuky pomocí umělé inteligence a bylo představeno na zasedání s názvem "Nejnovější infrastruktura pro urychlení inteligentního vzdělávání". Toto řešení vytváří inteligentní a interaktivní výukové prostředí, ve kterém mohou lektoři využívat nové a zajímavé výukové metody.

Wind Li, generální ředitel oddělení pro globální veřejný sektor společnosti Huawei, ve svém úvodním projevu uvedl: "Vyrůstáme v éře internetu jako digitální domorodci a máme přirozený sklon k používání informačních a komunikačních technologií. Moderní vzdělávání směřuje k vytvoření inteligentního digitálního vzdělávacího ekosystému, ke zvýšení digitální gramotnosti učitelů i studentů a k podpoře inovativních talentů pro budoucnost. Společnost Huawei spolupracuje s partnery z oboru na budování inteligentního digitálního základu pro vzdělávací průmysl, který se může pochlubit vysokými standardy i výkonem a využívá cloud computing, umělou inteligenci a big data. Prostřednictvím inovativních metod výuky a řízení se snažíme utvářet budoucnost vzdělávání."

Podle Franka Huanga, odborníka na řešení pro vzdělávání z oddělení pro globální veřejný sektor společnosti Huawei, se inteligentní učebna Huawei vyvíjela od digitální přes hybridní až po Smart Classroom 3.0. Prostřednictvím technologií, jako je umělá inteligence a cloud computing, vytváří inteligentní výukový systém, který umožňuje flexibilní, personalizovanou výuku a její přesné a efektivní řízení.

Řešení Huawei Smart Classroom 3.0 využívá vzdělávací modely umělé inteligence k inteligentní analýze a načítání obsahu kurzů. Vytváří také znalostní grafy, které umožňují flexibilní přípravu lekcí a přizpůsobení výuky. Toto řešení analyzuje výukové aktivity a podmínky ve třídě, čímž podporuje analýzu a hodnocení výuky a zefektivňuje řízení vzdělávání. K přístupu k bohatým online digitálním zdrojům využívá nástroj IdeaHub a usnadňuje tak online i offline výzkum a interaktivní výuku zaměřenou na studenty.

Řešení Huawei Smart Classroom pomáhá globálním zákazníkům v oblasti vzdělávání budovat nový ekosystém chytré výuky. V Evropě společnost Huawei pomohla srbskému ministerstvu školství s vybudováním chytrých učeben ve více než 200 základních a středních školách. To umožnilo sdílení digitálních výukových zdrojů a flexibilní distanční vzdělávání, které v konečném důsledku poskytuje vysoce kvalitní vzdělání přinášející prospěch všem studentům. Ningxia University v Číně spolupracuje se společností Huawei na vytvoření inteligentního výukového ekosystému, který integruje výuku, učení, hodnocení a řízení. To zahrnuje vytvoření 300 budoucích učeben, které umožní flexibilní hybridní výuku a přesné řízení výuky.

Společnost Huawei už pomohla více než 5000 ministerstev školství, organizací pro řízení vzdělávání na všech úrovních, vysokým školám nebo univerzitám a výzkumným ústavům ve více než 120 zemích a regionech a pomáhá jim realizovat inteligentní vzdělávání.

— Konec —

O společnosti Huawei

Společnost Huawei byla založena v roce 1987 a je předním světovým poskytovatelem infrastruktury informačních a komunikačních technologií (ICT) a chytrých zařízení. V současnosti zaměstnává 207.000 osob, působí ve více než 170 zemích a regionech a poskytuje služby více než třem miliardám lidí z celého světa.

Naší vizí a posláním je přinést digitální technologie každému člověku, domácnosti a organizaci a vytvořit tak plně propojený a inteligentní svět. Za tímto účelem budeme podporovat všudypřítomné připojení a inkluzivní přístup k sítím a přinášet cloudová řešení a inteligenci do všech koutů světa, abychom vám dokázali poskytnout špičkový výpočetní výkon vždy a všude, kde jej potřebujete; vytvářet digitální platformy, které pomohou všem odvětvím a organizacím stát se flexibilnějšími, výkonnějšími a dynamičtějšími, či transformovat uživatelskou zkušenost pomocí umělé inteligence a přizpůsobit ji lidem ve všech aspektech jejich života – doma, na cestách, v kanceláři, při zábavě či sportu. Další informace naleznete na webu společnosti Huawei na adrese www.huawei.com nebo nás sledujte na:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.youtube.com/Huawei 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2350051/Huawei_Smart_Classroom.jpg 

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Huawei uvádí na trh řešení Smart Classroom 3.0, které urychluje využívání inteligence ve vzdělávání  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.