Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Huawei uvádí na trh řešení Intelligent Distribution Solution (IDS), které urychluje inteligenci v oblasti elektrické energie

PR článek, aktualizováno 29. února 2024, 17:06

Barcelona (Španělsko) 29. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Na veletrhu Mobile World Congress 2024 se sešli zákazníci na poli elektrické energie a vedoucí představitelé mezinárodních organizací, aby probrali nejnovější postupy a inovace. Společnost Huawei během konference s názvem „Leading Infrastructure to Accelerate Electric Power Intelligence" představila své řešení Intelligent Distribution Solution (IDS).

David Sun, viceprezident společnosti Huawei a generální ředitel oddělení digitalizace elektrické energie společnosti Huawei, přednesl hlavní projev a uvedl na trh řešení IDS. Společnost Huawei spolupracovala s partnery z ekosystému na vývoji řešení, které řeší vysoké ztráty na vedení, nízkou spolehlivost a velký tlak na řízení zatížení nové energie. Umožňuje elektroenergetickým podnikům přechod od jednobodové digitalizace k digitalizaci podporované architekturou, otevřené, rozvíjející se a systematické, využívající různé klíčové technologie založené na architektuře „cloud-pipe-edge-pipe-device". Společnost Huawei navrhuje používat lokální privátní cloud jako digitální základ na straně cloudu. Pro páteřní síť jsou k dispozici kabelová i bezdrátová řešení. Na straně okraje funguje univerzální terminál zvaný jednotka edge computingu (ECU) jako zprostředkovatel štíhlého řízení a kombinuje komunikační, vnímací a výpočetní funkce. Vysokorychlostní komunikace po silovém vedení (HPLC) nové generace na straně nízkonapěťového komunikačního kanálu podporuje sběr dat na úrovni minut, masivní interaktivní připojení a 99% úspěšnost sběru.

Řešení IDS bylo úspěšně zavedeno v Číně. Umožňuje monitorování distribučních sítí, zjišťování stavu 10kV vedení v reálném čase a inteligentní správu distribuované nové energie s nízkým napětím. Řešení kombinuje HPLC a další nové technologie. Zlepšuje transparentní vnímání a digitalizaci služeb v oblastech s energetickými transformátory. Systém IDS přinesl pozitivní první výsledky testů i v několika zemích mimo Čínu.

Na konferenci vystoupil Sigit Witjaksono, ředitel divize Connectivity Business společnosti PT. Společnost PLN Icon Plus se podělila o svou spolupráci a inovativní postupy se společností Huawei v jednom vlákně pro více služeb a digitální distribuci. Mahmoud BinAhmed, zastupující obchodní ředitel společnosti Integrated Dawiyat, se rozpovídal o tom, jak zpeněžit aktiva elektrické společnosti. Ředitel přenosové sítě společnosti Senelec – Mam Singui Sarr – představil koncept sítě Senelec Smart Grid ONE Network. Ten vychází z výzev a klíčových ukazatelů v oblasti přenosu, transformace a distribuce energie.

Společnost Huawei bude i nadále rozvíjet a sdílet metodiky digitální transformace se zákazníky a partnery, čímž pomůže posílit digitální základy elektroenergetických společností po celém světě, urychlí inteligentní vývoj a poskytne atraktivní možnosti pro globální trh.

Více informací o řešení Intelligent Distribution Solution (IDS):

https://e.huawei.com/en/topic/electric-power/intelligent-distribution-solution 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2350028/image.jpg

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Huawei uvádí na trh řešení Intelligent Distribution Solution (IDS), které urychluje inteligenci v oblasti elektrické energie  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.