Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Huawei uvedla na trh celkem 36 nových produktů a řešení pro urychlení digitální transformace a inteligentní modernizace malých a středních podniků

PR článek, aktualizováno 29. února 2024, 16:00

Barcelona (Španělsko) 29. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Huawei uspořádala na veletrhu MWC Barcelona 2024 obchodní a distribuční zasedání na téma Urychlení digitální a inteligentní transformace malých a středních podniků. Na veletrhu MWC debutovala obchodní a distribuční divize společnosti Huawei, která potvrzuje odhodlání této společnosti zvýšit investice do trhu malých a středních podniků.

Na komerčním trhu uvedla společnost Huawei 17 celkem nových produktů a sedm nových řešení, určených pro obory jako školství, zdravotnictví, hotelnictví, maloobchod nebo malé a střední podniky. Například v situacích, kdy je nutné v různých odvětvích řešit problematiku propojení více poboček, je možné síťové řešení SD-Branch společnosti Huawei v jedné prodejně zprovoznit během 10 minut a v průběhu jediného dne ho realizovat v další tisícovce obchodů. V případě kancelářského využití v malých a středních podnicích podporuje řešení OceanStor Dorado 2100 efektivní, bezpečné a komplexní nasazení aplikací skenováním čárových kódů a umožňuje bezproblémové sdílení souborů.

Podle Čanga Chaj-pchinga, ředitele komerčního obchodního oddělení Huawei Enterprise Sales Dept, bude společnost Huawei své produkty i řešení nadále přizpůsobovat potřebám malých a středních podniků na základě požadavků oborových aplikací. Díky zaměření na partnery hodlá společnost Huawei pokračovat v optimalizaci prodejních a servisních systémů, které podporují partnerskou spolupráci, poskytovat větší záruky výhod a motivační politiky a spolupracovat s partnery na službách zákazníkům.

V oblasti distribuce pak společnost HUAWEI eKit uvedla na trh 12 nových produktů v oblastech, jako jsou sítě v malých a středních podnicích, inteligentní spolupráce nebo MiniFTTO. Mezi ně patří:

• Wi-Fi 7 eKitEngine AP371, určený pro VR, živé vysílání a další aplikace, které požadují vysoký provoz;

• eKitEngine AP661, použitelný při aplikacích s požadavky na vysokou hustotu, jako jsou učebny a kanceláře;

• eKitEngine AP761, přizpůsobený pro použití ve venkovních prostorách, jako jsou dětská hřiště či menší veřejná prostranství;

• HUAWEI IdeaHub B3, lehký kancelářský displej pro inteligentní spolupráci, určená pro malé a střední podniky;

Společnost HUAWEI eKit věří, že je důležité, aby se řídila požadavky distributorů a aby se soustřeďovala na subdodavatele. Jejím cílem je vybudovat kompletní distribuční systém a zdravý tržní řád. Podle Weje Sien-pina, ředitele oddělení distribuce společnosti Huawei Enterprise Sales Dept, vyvíjí HUAWEI eKit produkty vhodné pro trh a portfolia na bázi aplikačních požadavků pro malé a střední podniky, levné hotely, základní a střední školy a další typické situace použití. Podporuje efektivní činnost distribučních partnerů prostřednictvím svých digitálních platforem – webových stránek a aplikace HUAWEI eKit. Cílem společnosti HUAWEI eKit je nabízet produkty, digitální platformy a služby, které lze snadno nakoupit, prodávat, instalovat, udržovat, nastudovat a používat, a to za aktivní spolupráce s partnery na utváření nové budoucnosti.

Další informace naleznete na adrese:

Komerční trh společnosti Huawei:https://e.huawei.com/en/industries/commercial-market

HUAWEI eKit: https://ekit.huawei.com/#/ekit/home?countryCode=Global&lang=en 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2350032/image.jpg

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Huawei uvedla na trh celkem 36 nových produktů a řešení pro urychlení digitální transformace a inteligentní modernizace malých a středních podniků  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.