Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Huawei vydala bílé knihy, které mají za cíl urychlení inteligentní transformace veřejných služeb

PR článek, aktualizováno 29. února 2024, 15:23

Barcelona (Španělsko) 29. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Na veletrhu MWC Barcelona 2024 představila společnost Huawei v rámci summitu s názvem "Špičková infrastruktura pro urychlení inteligentních veřejných služeb" (Leading Infrastructure to Accelerate Public Services Intelligence) bílou knihu o inteligentní transformaci veřejných služeb, řešení National Cloud 2.0 a také bílou knihu o digitalizaci daňové správy. Společnost Huawei také se zákazníky a průmyslovými partnery diskutovala o trendech a strategiích rozvoje digitální a inteligentní transformace a podělila se s nimi o několik úspěšných příkladů realizace těchto transformací.

Digitální a inteligentní transformace je tématem, na kterém se shodují země po celém světě. Státní orgány by měly posílit rozvoj digitální infrastruktury, aby dosáhly realizace inkluzivních a spravedlivých digitálních služeb a poskytly tak hnací sílu digitální ekonomice. Wind Li, generální ředitel divize Global Public Sector BU společnosti Huawei, k tomu řekl: "Digitální transformace státní správy představuje dlouhou cestu, která vyžaduje systematický přístup. Jako přední světový poskytovatel infrastruktury a řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií se společnost Huawei zaměřuje na strategii "One Cloud + One Network" (jeden cloud, jedna síť), aby pomohla státním orgánům s budováním digitální infrastruktury pro veřejné služby a s dosažením výjimečné úrovně správy věcí veřejných, vyšší ekonomiky i lepších životních podmínek."

Dlouholeté zkušenosti společnosti Huawei s poskytováním služeb více než 700 městům ve více než 100 zemích a regionech představovaly motivaci k tomu, aby na summitu představila bílou knihu o inteligentní transformaci veřejných služeb. Hong-Eng Koh, hlavní vědecký pracovník globálního veřejného sektoru společnosti Huawei, poznamenal: "Architektura pro inteligentní transformaci veřejných služeb se skládá z inteligentní detekce, inteligentní konektivity, inteligentní základny, inteligentních platforem, velkých modelů umělé inteligence a také inteligentních aplikací. Pomůže poskytovat inkluzivnější a na uživatele zaměřené veřejné služby, podpoří spolupráci a proaktivitu, nabídne spravedlivější přístup k inteligentní zdravotní péči a inteligentnímu vzdělávání a ještě rychlejší reakce na mimořádné události."

S ohledem na narůstající využití inovativních technologií jako je generativní umělá inteligence spustila společnost Huawei řešení "National Cloud 2.0". Společnost Huawei se také těší na možnost nabídnout státním i regionálním vládám s rychlejším dosažením digitální a inteligentní transformace prostřednictvím důvěryhodné cloudové infrastruktury, špičkových cloudových služeb a rozsáhlého oborového know-how.

Huawei se drží koncepce "Urychlení inteligentní transformace veřejných služeb za účelem rozvoje kognitivní společnosti" a pomáhá zástupcům státního i veřejného sektoru po celém světě dosáhnout digitální a inteligentní transformace. Tím všem umožňuje těžit z rozvojových dividend, které digitální ekonomika přináší.

Další informace o řešeních společnosti Huawei pro státní orgány naleznete na stránce https://e.huawei.com/en/industries/government

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2350022/Huawei_MWC.jpg

 

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Huawei vydala bílé knihy, které mají za cíl urychlení inteligentní transformace veřejných služeb  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.