Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Guide Sensmart představila na veletrhu British Shooting Show několik významných novinek

PR článek, aktualizováno 29. února 2024, 14:48

Wu-chan (Čína) 29. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Veletrh British Shooting Show je nejvýznamnější událostí pro nadšence, výrobce a prodejce v oblasti střeleckých sportů. Aktuální již 17. ročník této výstavy i nadále potvrzuje její setrvalý růst co do velikosti i vlivu. Akce přitahuje pozornost zájemců nejen z Velké Británie, ale i z celého světa, aby zde společně diskutovali o nejnovějším špičkovém vybavení, loveckých trendech a outdoorových aktivitách.

Společnost Guide Sensmart zde prezentovala širokou škálu produktů z oblasti termovize, včetně produktů na principu multioptické fúze, multifunkčních termovizních přístrojů, digitálních a nočních dalekohledů s vysokým rozlišením a termovizních dalekohledů, ale i dalších klasických výrobků. Její nabídka vychází vstříc rozmanitým požadavkům milovníků střelby a nabízí jim nejnovější technologie a inovativní produkty.

Na výstavě projevili návštěvníci velký zájem o nový termovizní dalekohled TU Gen2 LRF, který si zde měli možnost přímo vyzkoušet. Tento dalekohled představuje laserový dálkoměr v kompaktním provedení a umožňuje přesnou detekci cíle až na vzdálenost 1500 metrů. Tato funkce nabízí uživatelům spolehlivý způsob měření vzdálenosti v terénu a zvyšuje přesnost střelby. Výdrž baterie se navíc zvýšila o celých 20 %, což znamená výrazné zlepšení celkového výkonu a užitné hodnoty tohoto zařízení.

Ve dnech 26. až 28. února 2024 se společnost Guide Sensmart zúčastní konference Enforce Tac v Německu, kde taktéž představí celou řadu svých tradičních i nejmodernějších produktů. Účastníci jsou zváni do stánku 7-410 v hale 7 Norimberského výstaviště v Německu, kde si budou moci vyzkoušet nejnovější outdoorové vybavení pro noční vidění.

O společnosti Guide Sensmart

Společnost Guide Sensmart vyrábí systematické infračervené termovizní produkty a její síť marketingových služeb pokrývá celkem 70 zemí a regionů po celém světě. Další informace najdete na webových stránkách https://www.guideir.com/

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2349646/Guide_sensmart_booth_British_Shooting_Show.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2349647/Invitation_Enforce_Tac.jpg 

KONTAKT: Marketingový tým společnosti Guide Sensmart, +862781298784, enquiry@guide-infrared.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Guide Sensmart představila na veletrhu British Shooting Show několik významných novinek  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.