Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

CONTEG Group nabízí atraktivní práci pro více než 500 zaměstnanců

PR článek, aktualizováno 29. února 2024, 14:06

 

Praha 29. února 2024 (PROTEXT) - CONTEG Group slaví 25 let existence. Plynule rozšiřuje výrobu, na IT rozvaděče a datacentra na klíč navazuje produkce zásilkových boxů OX Point, v portfoliu má i chladicí vitríny a vinotéky. Celkem skupina v Česku zaměstnává více než 500 lidí v Pelhřimově, Příbrami a Praze.

V Pelhřimově na Vysočině se vyrábějí špičkové technologie, které CONTEG Group rozváží do třech kontinentů. Zhruba 270 pracovníků společnosti ve městě s nízkou nezaměstnaností je hrdých na výsledky, kterými se česká rodinná firma může pochlubit. V Pelhřimově vše vzniká, výsledkem jsou mj. IT rozvaděče a datacentra na Blízkém východě, či ve většině evropských zemí.

„V současnosti máme více než 500 zaměstnanců, díky nimž můžeme úspěšně soutěžit se světovou konkurencí. Naše moderní technologie směřují primárně do ciziny. Bez úsilí našich šikovných pracovníků by to nešlo. Vážíme si jejich nasazení a na oplátku jim nabízíme příjemné pracovní prostředí špičkové technologické společnosti s českými kořeny,“ říká ředitel a spolumajitel CONTEG Group Vít Voláček.

„Oceňujeme především dlouholetou spolupráci s našimi zaměstnanci. Nabízíme jim proto motivační stabilizační odměny. Rodinné prostředí naší firmy dokumentují narozeninové dárky pro naše zaměstnance, či vitamínové balíčky pro zdraví,“ říká HR ředitelka CONTEG Group Iveta Rottová s tím, že vedení firmy podporuje další společné akce a zvažuje další zaměstnanecké benefity během letošního roku. Vloni pracovníci firmy ocenili vydařený vánoční večírek v rockovém stylu k 25letému výročí fungování na trhu. Jeho součástí byla i vánoční soutěž, v níž se zaměstnanci předháněli s fotografiemi výzdoby spojené s křesťanským svátkem. V podobném duchu bude CONTEG Group podporovat další soutěže i letos.

Kolem stovky zaměstnanců pracuje v příbramské společnosti GEOMINE, která je součástí CONTEG Group. „Podobně jako kolegům z Pelhřimova jim nabízíme stravenkový paušál za odpracovaný den. Na penzijní pojištění měsíčně přispíváme pracovníkům, pokud u nás lidé pracují minimálně rok,“ říká ředitel závodu v Příbrami Milan Skála.

Mnoho zaměstnanců oceňuje úsilí rodinné firmy o ekologický provoz. Důkazem toho jsou např. solární panely v provozu v Pelhřimově a tlak na snižování energetické náročnosti klíčových produktů pro datacentra. CONTEG Group tak v očích zaměstnanců i zákazníků splňuje standardy moderní firmy 21. století, která se rozvíjí směrem dovnitř i navenek.

Aktuální pracovní pozice naleznete ZDE

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CONTEG Group nabízí atraktivní práci pro více než 500 zaměstnanců  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.