Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Yang Chaobin ze společnosti Huawei: Základní telekomunikační model urychluje inteligentní transformaci operátorů

PR článek, aktualizováno 28. února 2024, 17:03

Barcelona (Španělsko) 28. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Člen představenstva a prezident divize ICT produktů a řešení společnosti Huawei Yang Chaobin představil na veletrhu MWC Barcelona 2024 první základní telekomunikační model ve svém oboru.

Základní model telekomunikací společnosti Huawei poskytuje klíčové inteligentní technologie, které napomáhají inovaci služeb, zlepšení efektivity provozu, přinášejí zásadní změny v produktivitě sítě a umožňují realizovat cíle rozvoje inteligence pro 5.5G. V minulosti vedly technologické inovace v telekomunikačním průmyslu k vyšší produktivitě sítí operátorů, ale také k vyšší poptávce po jejich službách. Technologie 5.5G s sebou přinesla rozšíření funkcí sítí, které umožňují vznik rozmanitějších služeb a větší obchodní úspěchy operátorů. Vzhledem k tomu, že tyto služby vyžadují vyšší úroveň inteligence pro flexibilní poskytování služeb, precizní zajištění uživatelských zkušeností a efektivní provoz a údržbu ve všech oblastech, se v tomto odvětví očekává významná technologická transformace.

Základní telekomunikační model Huawei bude i v následujících letech vynikat díky čerpání z více než 30letých zkušeností společnosti na poli podpory služeb.

Yang k tomu uvedl: "Základní telekomunikační model Huawei využívá silné stránky společnosti Huawei v oblasti inteligentních technologií a nabízí dva typy aplikací: kopiloty založené na rolích a agenty založené na scénářích. Operátorům pomůže zlepšit pozici zaměstnanců a zvýšit spokojenost zákazníků, čímž se následně zlepší také produktivita sítě."

Tento model usnadňuje operátorům implementaci inteligentních funkcí prostřednictvím podpory inteligentních interakcí v přirozeném jazyce pro různé role s cílem zlepšit znalosti a efektivitu zaměstnanců. Poskytuje také aplikace inteligentních agentů pro různé provozní scénáře, které analyzují a rozkládají složité procesy a koordinují provozní řešení pro zaručení uživatelského komfortu a spokojenosti.

Rozšířením přijetí inteligentních technologií navíc základní telekomunikační model Huawei zvýší hodnotu inteligence. Během akce Yang rovněž vysvětlil typické aplikace základního telekomunikačního modelu. V situacích agilního poskytování služeb lze vyvolat asistenta služeb pro dosažení přesného multimodálního hodnocení a rychlého poskytnutí služby. V situacích zajišťování uživatelské zkušenosti pomáhá optimalizační kapacita základního modelu zaručit multicentrický uživatelský zážitek. Situace asistovaného řešení problémů pak výrazně zefektivňuje také průřezová analýza nedostatečné kvality poskytované služby (QoE) a asistovaná podpora na bázi dialogů.

Na závěr svého vystoupení Yang vyzval průmyslové partnery, aby pokročili v uplatňování této inteligentní technologie prostřednictvím společné podpory odvětví, školení talentů a inovací obchodních scénářů. Obor základních telekomunikačních modelů pak vybídl k pěstování osvědčených postupů a dalšímu vnášení inteligence do telekomunikačního průmyslu.

Veletrh MWC Barcelona 2024 se koná od 26. do 29. února ve španělské Barceloně. Společnost Huawei zde po celou dobu prezentuje své produkty a řešení na stánku 1H50 v hale Fira Gran Via 1.

S výhledem na komerční spuštění sítí 5.5G v roce 2024 spolupracuje Huawei s operátory a partnery po celém světě na fascinujících inovacích v oblasti sítí, cloudu a inteligence. Společně se zasadíme o rozvoj podnikání v oblasti 5G a vybudujeme prosperující průmyslový ekosystém pro dosažení nové éry inteligentní digitální transformace. Další informace naleznete na https://carrier.huawei.com/en/events/mwc2024 .

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2348198/Yang_Chaobin_delivering_a_keynote_speech.jpg 

KONTAKT: Tao Ling, taoling1@huawei.com 

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Yang Chaobin ze společnosti Huawei: Základní telekomunikační model urychluje inteligentní transformaci operátorů  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.