Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost TCL se druhý rok po sobě umístila na 2. místě celosvětového žebříčku nejoblíbenějších značek televizorů

PR článek, aktualizováno 28. února 2024, 15:20

Hongkong 28. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnosti TCL Electronics, přední značce spotřební elektroniky, se v žebříčku nejlepších značek televizorů, sestaveném v rámci pravidelného průzkumu trhu společností Omdia, opět podařilo umístit na druhé příčce.

Podle zprávy Global TV Sets Report 2023 společnosti Omdia si společnost TCL v rámci světového trhu s televizory podle značky již druhým rokem po sobě udržela druhou pozici. Tohoto pozoruhodného úspěchu dosáhla s celkovým počtem 25,26 milionu dodaných kusů televizorů, což představuje tržní podíl celkem 12,5 %. Na tomto úspěchu se mimo jiné podílí také popularita jejích luxusních televizorů, mezi něž patří také nová řada televizorů s technologií Mini LED, která byla představena v roce 2023. Tento tržní segment zaznamenal v posledních letech velice rychlý růst a nadále se těší mimořádnému zájmu zákazníků.

Se záměrem rozšířit a vylepšit své portfolio luxusních modelů televizorů společnost TCL uvedla v roce 2019 na trh vůbec první televizor s technologií Mini LED na světě. Tím se současně stala také první společností, která začala televizory na bázi technologie Mini LED vyrábět sériově. Díky několika vlastním vylepšením technologie Mini LED a velice schopným algoritmům, které tyto televizory používají, nabízí společnost TCL zákazníkům svými televizory bezkonkurenční kvalitu zobrazení a prvotřídní divácké zážitky.

Společnost TCL v uplynulém roce na trh uvedla také řadu televizorů s technologií Mini LED, která se může pochlubit úhlopříčkami 98 palců a více. Na veletrhu CES 2024 v Severní Americe debutoval největší 115palcový televizor s technologií QD-Mini LED na světě, který se může pochlubit více než 20.000 zónami funkce lokálního stmívání (local dimming) a maximálním jasem až 5000 nitů.

I v roce 2024 se společnost TCL snaží posouvat laťku technologií Mini LED televizorů a inspirovat svými inovacemi uživatele po celém světě k dosahování vyšších cílů.

O společnosti TCL Electronics

Společnost TCL Electronics (1070.HK) je přední značkou spotřební elektroniky a globálním lídrem v oblasti televizorů. Aktuálně působí na více než 160 trzích po celém světě. Specializuje se na výzkum, vývoj a výrobu produktů spotřební elektroniky – televizorů, audiozařízení, domácích spotřebičů, mobilních zařízení, chytrých brýlí, komerčních displejů a dalších. Webové stránky společnosti TCL můžete navštívit na adrese https://www.tcl.com.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2348546/image.jpg

KONTAKT: Savi Chen, savi.chen@bcw-global.com

 

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost TCL se druhý rok po sobě umístila na 2. místě celosvětového žebříčku nejoblíbenějších značek televizorů  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.