Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

PragoData spolupracuje s další významnou společností Porsche Engineering Services

PR článek, aktualizováno 28. února 2024, 9:27

Praha 28. února 2024 (PROTEXT) - Projekt zahrnuje poskytování odborných IT služeb a představuje další milník v rozvoji akciové společnosti PragoData, která posiluje svoji pozici v sektoru privátních společností.

Podpora je projektována tak, aby zajistila plynulý provoz veškeré výpočetní techniky společnosti Porsche Engineering Services. Odborné služby se zaměřují na komplexní IT pro uživatele zákazníka, zahrnují řešení problémů s přiděleným softwarovým a hardwarovým vybavením, realizaci úprav a instalaci softwaru a hardwaru v souvislosti s rozšiřováním infrastruktury.

"Spolupráce s významnou společností Porsche Engineering Services si vážíme. Naše profesionální IT řešení přizpůsobujeme individuálním potřebám a očekáváním zákazníků. Poskytované služby jsou navrženy tak, aby zajišťovaly plynulý provoz veškeré výpočetní techniky zákazníka a přispívaly k optimalizaci jeho podnikových procesů”, uvedl manažer akciové společnosti PragoData Ing. Jakub Schejbal.

PragoData je připravena poskytnout Porsche Engineering Services nejvyšší standardy kvality a profesionality ve všech aspektech projektu. Společnost se těší na úspěšnou spolupráci a dlouhodobý partnerský vztah s Porsche Engineering Services.

O společnosti PragoData

PragoData je předním poskytovatelem řešení v oblasti vývoje, implementace a bezpečnosti informačních systémů. PragoData se stala důvěryhodným partnerem pro řadu klientů v soukromém i státním sektoru jako je například Škoda Auto, Ministerstvo obrany, ČVUT.

Společnost sídlí v Praze a divize pro vývoj softwaru v pobočce v České Lípě. PragoData zároveň vlastní dceřinnou společnost HAiDA spol. s r.o., která se věnuje podpoře zákazníků využívajících software GORDIC GINIS a sídlí v Novém Boru.

PragoData je držitelem nejvyšších standardů bezpečnosti Národního bezpečnostního úřadu a Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost.

PragoData na X a na LinkedIn

www.pragodata.com

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PragoData spolupracuje s další významnou společností Porsche Engineering Services  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.