Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Navštivte společnost Auden na MWC 2024: Budujeme otevřenou, udržitelnou budoucnost sítí 6G

PR článek, aktualizováno 26. února 2024, 16:27

Tchaj-pej (Tchaj-wan) 26. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Odborník na antény představí nejmodernější technologii vysokofrekvenčních antén pro milimetrové vlny, kterou již používají významní poskytovatelé telekomunikačních služeb, spolu s řešením pro zlepšení možností pokrytí signálem v pásmech FR2 a FR3

Společnost Auden Group, přední dodavatel antén a řešení pro konektivitu, oznamuje svou účast na veletrhu MWC 2024 (stánek č. 5J64, 26.-29. února v Barceloně) spojenou s živými prezentacemi jejích nejmodernějších anténních technologií pro milimetrové vlny (mmWave) přímo na místě a s představením nových řešení podporujících otevřenost, interoperabilitu a udržitelnost vysokorychlostních sítí.

Navštivte společnost Auden na veletrhu MWC 2024 (stánek č. 5J64 v hale 5) a seznamte se s nejmodernějšími anténními technologiemi Beyond 5G.

Společnost Auden má osvědčenou tradici ve vývoji anténních technologií, které hrají významnou roli v různých aspektech neterestrických sítí Beyond 5G (B5G) - ať už se jedná o družice na nízké oběžné dráze (LEO), soukromé sítě 5G, vozidla propojená se sítí (V2X), přímé spojení mobilních telefonů se satelitem (direct to cell) nebo námořní komunikaci. Na veletrhu MWC 2024 značka předvede, jak její špičkové technologické kapacity otevírají nové perspektivy pro odvětví konektivity a telekomunikací na cestě k 6G.

Mezi hlavní atrakce na stánku společnosti Auden patří:

• Živé ukázky antény na frekvenci 39 GHz pro demonstraci nových možností výkonu na vysokých frekvencích: Řešení společnosti Auden s anténou v modulu (AIM) 39G (39 GHz), které již používají významní telekomunikační operátoři, poskytuje modulaci 256-QAM a největší šířku pásma v nejvyšším frekvenčním pásmu v komerčních bezdrátových sítích 5G, která překonává i vysoké standardy stanovené mezinárodním konsorciem pro mobilní širokopásmové standardy Third Generation Partnership Project (3GPP).

• Živé ukázky řešení pro silnější a spolehlivější signály FR2 a FR3: Hlavními problémy vysokých frekvencí frekvenčního rozsahu 2 (FR2) a FR3 jsou ztráty na trase a směrové chyby, zejména na velké vzdálenosti. Společnost Auden má pro tyto účely řešení RIS (Reconfigurable Intelligent Surface, rekonfigurovatelný inteligentní povrch), které také živě demonstruje na svém zařízení AIM 28G (28 GHz). Pomocí pokročilého testovacího vybavení společnosti Keysight se podařilo prokázat, že nejvýkonnější konstrukce antény s fázovým polem společnosti Auden dosahuje až 1024QAM při 3 % EVM, což přesahuje dnešní průmyslový standard.

• Podpora otevřeného a interoperabilního ekosystému O-RAN: Otevřenost a interoperabilita vysokorychlostních sítí je tím, co může v konečném důsledku přinést uživatelům největší prospěch a pomoci řešit digitální propast. Dceřiná společnost Auden Auray OTIC and Security Lab přispívá k alianci Open RAN jako externí tchajwanská zkušební laboratoř zaměřená na komunikační technologie s mezioborovým rozšířením a integračními službami. Společnost Auray nyní představuje několik nových špičkových nástrojů pro výrobce antén a poskytovatele sítí k testování a ověřování shody se standardy O-RAN. 

• Akcelerace udržitelnosti a úspory energie v sítích: Společnost Auray Technology Corp dále uvádí na trh obdobné nástroje pro odvětví konektivity, které slouží k testování a ověřování energetické účinnosti antén, či nástroj pro sledování spotřeby energie antén v reálném čase.

Více se dozvíte na stánku 5J64 v hale 5 veletrhu MWC, případně nás sledujte pro kompletní informace, které budou zveřejněny 26. února.

Společnost Auden můžete sledovat také na sociálních sítích: https://www.linkedin.com/company/auden-techno-corp/ 

O společnosti Auden Group

Společnost Auden Group byla založena v roce 1981 a je předním poskytovatelem řešení pro konektivitu se sídlem na Tchaj-wanu. Společnost neustále usiluje o rozvoj odvětví konektivity po celém světě a poskytuje komplexní technickou a servisní podporu na trhu bezdrátové komunikace, která zahrnuje návrh a výrobu antén, integraci systémů, testování bezdrátových produktů, laboratoře a zabezpečení i zelenou energii. Díky svým výsledkům, které posouvají odvětví konektivity a telekomunikací vpřed, byla nedávno zařazena na seznam nejlepších malých a středních společnosti "Best Under a Billion 2023" časopisu Forbes.

Další informace najdete na webových stránkách https://www.auden.com.tw/en/about-us-en/ .

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2344428/2024MWC_Auden.jpg 

 

 

Kontakt pro média: Jessie Liu, tel. : (+886) 3-3631901 ext.214

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Navštivte společnost Auden na MWC 2024: Budujeme otevřenou, udržitelnou budoucnost sítí 6G  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.