Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

PowMr přináší nový standard pro nesíťová řešení s revolučními off-grid měniči POW-SunSmart 8KL3 a 12KL3

PR článek, aktualizováno 26. února 2024, 15:09

Berlín (Německo) 26. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire)  - Společnost PowMr, přední dodavatel inovativních řešení pro obnovitelné zdroje energie, s hrdostí představuje průlomové off-grid měniče POW-SunSmart 8KL3 a 12KL3. Tyto špičkové novinky, vytvořené jako odpověď na měnící se nároky spotřebitelů požadujících spolehlivou a cenově dostupnou energetickou nezávislost, si kladou za cíl změnit pravidla napájení mimo síť (off-grid) kdekoli na světě.

Střídače POW-SunSmart 8KL3 a 12KL3 jsou určeny pro třífázové systémy a poskytují bezkonkurenční výkon a účinnost vyhovující většině domácích aplikací. Díky pokročilým funkcím a robustní konstrukci nabízejí bezproblémový přechod k životu mimo připojení k síti a zajišťují nepřerušované napájení i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Řada POW-SunSmart společnosti PowMr se stává jedničkou v oboru a svou bezkonkurenční funkčností vzhlíží k zavedeným značkám, jako je např. měniče DEYE. Prostřednictvím nejmodernějších technologií a spolehlivých technických kvalit si společnost PowMr i nadále důsledně klade za cíl demokratizovat řešení v oblasti obnovitelných zdrojů energie.

"Uvedení off-grid měničů POW-SunSmart 8KL3 a 12KL3 na trh nás nesmírně těší," řekl Tony, generální ředitel společnosti PowMr. "Tyto produkty představují významný milník v našem poslání posilovat postavení jednotlivců a komunit pomocí udržitelných energetických řešení. Pomocí jejich výjimečného výkonu a cenové dostupnosti chceme přinést revoluci v oblasti off-grid bydlení a podpořit ekologičtější budoucnost pro všechny."

Měniče POW-SunSmart 8KL3 a 12KL3 si rychle získaly oblibu mezi uživateli v Evropě a dalších oblastech s vysokým napětím. Zákazníci oceňují jejich spolehlivost, účinnost a cenovou výhodnost, které z nich činí preferovanou volbu pro off-grid instalace všech velikostí.

Hlavní charakteristiky měničů POW-SunSmart 8KL3 a 12KL3 pro off-grid napájení:

• Vstupní napětí FV až 800 V, ideální pro vysoký výkon.

• Exkluzivní duální aktivace BMS (battery management system, systém řízení spotřeby) pro lithium-iontové baterie.

• Pokročilá technologie MPPT (Maximum Power Point Tracking, sledování bodu maximálního výkonu fotovoltaického panelu) s účinností až 99,9 %.

• Nástěnná instalace šetří místo v domácnosti.

• Funkce nastavení časového intervalu pro úsporu nákladů při použití tarifů pro maximální a minimální zatížení (peak-valley tariffs).

Další informace o off-grid měničích POW-SunSmart 8KL3 a 12KL3 najdete na https://powmr.com/. 

O společnosti PowMr: 

Společnost PowMr je předním poskytovatelem řešení pro obnovitelné zdroje energie, přičemž se specializuje na solární měniče, regulátory nabíjení a systémy skladování energie. Společnost PowMr důsledně dbá na inovace, kvalitu a cenovou dostupnost a umožňuje jednotlivcům i komunitám po celém světě využívat sílu obnovitelné energie pro udržitelnou budoucnost.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2345320/POW_SunSmart_8KL3_Product_Image.jpg 

 

 

KONTAKT: Joey Han, joey@powmr.com 

 

PROTEXT

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PowMr přináší nový standard pro nesíťová řešení s revolučními off-grid měniči POW-SunSmart 8KL3 a 12KL3  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.