Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Živě: Koncert pro všechny slušný lidi

PR článek

V sobotu 24. února uběhnou přesně dva roky ode dne, kdy armáda Ruské federace zahájila plnohodnotnou válku s cílem zničit Ukrajinu. Nadační fond pro Ukrajinu (Dárek pro Putina) chce toto smutné výročí připomenout přesně dva roky poté unikátním koncertem. Sledovat ho můžete od 18:15.

Ve Foru Karlín se sejdou Chinaski, Pokáč, Kašpárek v rohlíku pro dospělé, I Love You Honey Bunny a Love’n’Joy (Ukrajina). Moderátoři Světlana Witowská a Jindřich Šídlo na pódiu přivítají řadu hostů, kteří budou mluvit o podpoře Ukrajiny. 

Kromě hudebníků účastníky koncertu pozdraví například i prezident Petr Pavel, ministryně obrany Jana Černochová, předsedkyně SÚJB Dana Drábová, velvyslanci Matt Field, Bijan Sabet a Andreas Künne. Dále se na pódiu objeví Otakar Foltýn, Vavřinec Hradílek, Michael Romancov a další osobnosti podporující Ukrajinu.

Koncert pro všechny, kteří podporují Ukrajinu je součástí Dne za Ukrajinu (www.denzaukrajinu). Jeho výtěžek bude použit na nákup vojenských lékárniček IFAK a speciálních injekcí, jež dokážou zastavit krvácení.

Večernímu koncertu předchází odpolední Koncert pro děti slušných rodičů, na kterém vystoupí Kašpárek v rohlíku a Bombarďák. Začínáme ve 13:00, končíme v 15:00. Vstup na tento koncert je zdarma.

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Živě: Koncert pro všechny slušný lidi   |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.