Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

GoNET s.r.o. - Od těžkých začátků až po úspěšný milník 100 tisíc zákazníků Lepší.TV

PR článek, aktualizováno 23. února 2024, 13:59

Ostrava 23. února 2024 (PROTEXT) - Ostravská společnost goNET s.r.o. provozující IPTV službu Lepší.TV s hrdostí oznámila překonání klíčového milníku - přesáhnutí hranice 100 tisíc platících zákazníků a poskytuje náhled do historie svého působení.

"Přinášíme lidem moderní sledování televize přes internet s množstvím jedinečných funkcí za vynikající cenu. Díky kvalitě poskytované služby a působením na několika trzích, se nám podařilo získat celkem 100 000. zákazníka, což vnímáme jako obrovský úspěch a současně to pro nás znamená ještě větší závazek vůči spokojenosti našich diváků. Službu Lepší.TV aktuálně nabízíme pro Čechy, Slováky, Poláky, Chorvaty a Ukrajince," říká Pavel Górecki, ředitel Lepší.TV.

Společnost goNET s.r.o. existuje na českém trhu již více než 20 let a od svého založení se věnovala různým projektům. Začátky nebyly pro Pavla Góreckého vůbec jednoduché. Podnikat začal se svým bratrem již během studia na vysoké škole, když začali poskytovat internetové připojení domácnostem a firmám.

"Klientům bylo ze začátku třeba vysvětlovat, co to internet je a kde je jeho potenciál," dodává Pavel Górecki.

První roky rozjezd firmy financovali z vlastních peněz, které se společně se svým bratrem vydělávali v létě na stavebních brigádách v zahraniční.

"Nebylo to jednoduché, ale věřili jsme, že na trhu prorazíme a dostaneme se do zisku. Tehdy jsme si zřídili kancelář a zaměstnali první asistentku. Ta naštěstí neměla velké finanční nároky, protože se mnou v tu dobu chodila. Jen v den výplaty se se mnou moc nebavila," komentuje Pavel Górecki.

Právě ve chvíli, kdy získali 100. zákazníka, čímž se měli dostat do zisku, přišla rána v podobě jiného podniku, který začal nabízet internetové připojení zdarma. To byl pro nás obrovský problém, který jsme museli překonat novými nápady. Mezi ty nejúspěšnější patří například web SMS.cz, který sloužil k bezplatnému posílání SMS zpráv a patřil k top 10 nejnavštěvovanějším webům v Česku. Dalším úspěšným projektem je dodnes provozovaný největší český televizní program TVprogram.cz s informacemi o více než 1 000 stanicích.

V roce 2016 se firma goNET s.r.o. rozhodla přijít na trh s novým projektem, a to poskytnout domácnostem službu sledování televize přes internet a zakládá Lepší.TV s cílem konkurovat i nadnárodním společnostem jako O2 či UPC.

"Našim plánem bylo a vždy bude dělat maximum pro to, abychom byli lepší než konkurence. Všimli jsme si mezer v nabídce konkurenčních služeb a usilovně pracujeme na tom, aby naši zákazníci pocítili, že jim Lepší.TV opravdu přináší výhody za férovou cenu," říká Pavel Górecki.

Od vzniku Lepší.TV probíhá neustálé vylepšování služby, za účelem co největší atraktivity a komfortu pro uživatele, který jinde nenajdou. Aktuálně má ve svém portfoliu 156 TV stanic a pravidelně obměňovanou videotéku s tisíci filmy, seriály a nejrůznějšími pořady. Nabízí bezkonkurenční funkce jako je neomezené nahrávání pořadů bez příplatku a nejdelší zpětné přehrání až 100 dní. Pohodlný výběr programu navíc zajistí chytré filtrování pořadů podle žánru, hodnocení, roku vydání a dalších preferencí uživatelů.

"Na dosažených úspěších se Lepší.TV rozhodně nezastavuje a máme v plánu ji dále rozvíjet a vylepšovat. Pevně věříme, že naši zákazníci budou s Lepší.TV i nadále spokojeni a my jim tak stále budeme moci poskytovat lepší internetovou televizi," říká závěrem Pavel Górecki.

Lepší.TV si aktuálně může vyzkoušet každý nový zákazník včetně balíčku HBO na 10 dní za 1 Kč.

www.lepší.tv

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

GoNET s.r.o. - Od těžkých začátků až po úspěšný milník 100 tisíc zákazníků Lepší.TV  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.