Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Bybit Web3 představuje Airdrop Arcade: platformu na principu Quest-to-earn, která nabízí zcela nový přístup k aktivitám ve vzrušujícím světě airdropů

PR článek, aktualizováno 23. února 2024, 11:16

Dubaj (SAE) 23. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Bybit, jedna ze tří největších kryptografických burz na světě z hlediska objemu transakcí, s potěšením představuje zbrusu nový gamifikovaný hub Airdrop Arcade se systémem odměn. Jde o platformu nové generace, která v sobě spojuje gamifikaci se vzrušením airdropové distribuce kryptoměn, otevřenou všem uživatelům Web3. Společnost Bybit Web3 kromě toho od 29. února navazuje spolupráci se společností Solana, která v oboru kryptoměn sehrává velice zásadní roli, a společně ve formě airdropů nabídnou celkem 120.000 dolarů.

Airdrop Arcade představuje airdrop platformu na principu quest-to-earn, která svým konceptem zcela mění principy interakce uživatelů a mechanismů odměňování v široké škále blockchainů a projektů decentralizovaných aplikací (DApp). V rámci ekosystému Bybit Web3 nabízí začínajícím projektům možnost vytváření interaktivních výherních úkolů, které uživatele pomáhají zapojit do decentralizovaného světa.

Sniping odměn za kryptoměny je nyní opravdu snadný

Platforma Airdrop Arcade reaguje na vznikající potřebu zajištění poutavého a zjednodušeného přístupu k nově uváděným příležitostem v oblasti Web3 a distribuce tokenů. Sloučením mnoha takových příležitostí a způsobů účasti na nich do jedné dostupné aplikace odstraňuje platforma Airdrop Arcade potíže s vyhledáváním výhodných airdropů a proces sbírání odměn v oblasti kryptoměn je díky ní bezproblémový a příjemný.

Gamifikace zpřístupňující získávání kryptoměn

Airdrop Arcade se inspiruje mobilními hrami a předkládá uživatelům herní prostředí s několika úrovněmi a úkoly, které jim umožňuje soustředit se na zábavné procházení úrovní a rozšiřování portfolia kryptoměnových aktiv v různých tokenech a blockchainech. Je určena pro začátečníky a nadšence pro airdropy. Nabízí jim příležitosti s vysokým potenciálem, které jsou prezentovány ve formě úkolů doplněných instrukcemi a které si mohou prostřednictvím Arcade vybírat.

Navržena s cílem snížení potenciálních překážek jako vysoké poplatky za transakce či složitá správa aplikací

Platforma Airdrop Arcade zjednodušuje poskytnutím srozumitelných pokynů možnosti zapojení uživatelů a nabízí jim výběr nových projektů, bohaté bonusy a také NFT zdarma. Odměny získané plněním interaktivních úkolů v decentralizovaných aplikacích, jako jsou například airdropy tokenů či odměny v podobě NFT, jsou snadno a pohodlně distribuovány přímo do peněženky uživatele služby Bybit.

Airdrop Arcade uživatelům umožňuje plnit nejrůznější úkoly a užívat si exkluzivních airdropů kryptoměn. Kromě toho se mohou zúčastnit také blokchainových interakcí a jejich prostřednictvím vyhrát airdropy u příležitosti prvního spuštění tokenových řetězců, jako jsou Dymension, Scroll, LayerZero a řada dalších.

„Naším cílem je prostřednictvím platformy Airdrop Arcade uživatelům poodhalit roušku tajemství světa Web3 a poskytnout jim snadno použitelný způsob získávání odměn a zároveň možnost zapojit se do inovativních blockchainových sítí," konstatoval Ben Zhou, spoluzakladatel a CEO společnosti Bybit. „Hodláme našim uživatelům nabízet nové možnosti, jak působit na trzích s kryptoměnami, a Airdrop Arcade představuje skvělý způsob, jak získat přístup k příležitostem, které prostředí Web3 nabízí."

#Bybit #TheCryptoArk #BybitWeb3

O Bybit Web3

Bybit Web3 redefinuje otevřenost v decentralizovaném světě a vytváří jednodušší, otevřený a rovný ekosystém pro všechny. S naší stále rostoucí komunitou (čítající přes 800.000 uživatelů peněženek a více než 10 velkých ekosystémových partnerů) vytváříme na blockchainu prostor pro tvůrce, kreativce a partnery a zveme nejen stávající nadšence do krypta, ale i ty, kteří se s ním chtějí teprve seznámit.

Bybit Web3 poskytuje komplexní sadu Web3 produktů navržených tak, aby umožnily co nejotevřenější a nejjednodušší přístup k Web3 aktivům, jejich výměnu, shromažďování a rozšiřování. Naše peněženky, tržiště a platformy stojí na zabezpečení a odborných znalostech, které Bybit řadí mezi tři nejlepší světové kryptoburzy, jež se těší důvěře 20 milionů uživatelů po celém světě.

Staňte se součástí revoluce a otevřete bránu ke své Web3 budoucnosti s Bybit!

Další informace naleznete na stránkách Bybit Web3.

O společnosti Bybit

Bybit je kryptoměnová burza s 20 miliony uživatelů, která byla založena v roce 2018 a patří mezi tři největší burzy na světě dle objemu. Nabízí profesionální platformu pro kryptoinvestory a obchodníky s ultrarychlým párovacím systémem, nepřetržitým zákaznickým servisem a vícejazyčnou komunitní podporou. Společnost Bybit je hrdým partnerem týmu Oracle Red Bull Racing, úřadujících šampionů poháru konstruktérů i jezdců Formule 1.

Další podrobnosti o společnosti Bybit najdete na stránkách Bybit Press.

S dotazy médií se laskavě obracejte na adresu media@bybit.com

Další informace najdete na adrese https://www.bybit.com

Aktuální informace můžete sledovat prostřednictvím komunit a sociálních sítí společnosti Bybit:

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2343229/Image.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2311075/Bybit_Web3_Logo.jpg

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Bybit Web3 představuje Airdrop Arcade: platformu na principu Quest-to-earn, která nabízí zcela nový přístup k aktivitám ve vzrušujícím světě airdropů  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.