Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost Spessart, která se zabývá výšivkami a potiskem textilu, je novým členem skupiny Mewa

PR článek, aktualizováno 23. února 2024, 10:37

Praha 23. února 2024 (PROTEXT) - Poskytovatel textilních služeb Mewa rozšiřuje portfolio svých podniků. Od 1. ledna 2024 se stala dceřinou společností skupiny Mewa firma Spessart se sídlem ve Stockstadtu nad Mohanem. Bude působit pod názvem "Spessart Textilveredlungs-Service GmbH".

Společnost Spessart, která se specializuje na zpracovávání textilu, výšivky, potisky a dokončovací práce, byla založena roku 1946. Zaměstnává přibližně 100 lidí a v roce 2022 dosáhla ročního obratu více než pět milionů eur. Výroba probíhá v Německu, ve městech Alzenau, Immenhausen a Stockstadt am Main. Na těchto třech pobočkách se vyšívají a potiskují textilie všeho druhu.

Obě společnosti pojí dlouholeté partnerství. Mewa úzce spolupracuje s firmou Spessart již mnoho let v oblasti služeb vyšívání nebo tisknutí log na textil. "Vztahy mezi Spessartem a Mewou charakterizuje důvěra a uznání. Tímto převodem a integrací do skupiny Mewa prohlubujeme naše úspěšné obchodní vztahy a zároveň posilujeme náš řetězec hodnot. Srdečně vítáme všechny nové zaměstnance a těšíme se na ještě intenzivnější spolupráci v budoucnu," uvádí Bernhard Niklewitz, generální ředitel (CEO) společnosti Mewa.

Obchodní vedení podniku převzali Reiner Heinrichs, šéf výrobní jednotky pracovního a business oblečení v Mewa a Günes Yenen, a dosavadní jednatel společnosti Mewa v Anglii. Pro zajištění hladkého přechodu zůstane v roce 2024 ve společnosti Spessart generální ředitel Hans Dieter Bittroff. Pro něj byla Mewa první volbou, když hledal řešení nástupnictví ve společnosti. "Společnost Spessart zůstane provozně nezávislá a její podnikání bude pokračovat beze změny. Jsem obzvláště rád za své zaměstnance, že jsem našel partnera, který sdílí hodnoty rodinného podniku," vysvětlil Bittroff.

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost Spessart, která se zabývá výšivkami a potiskem textilu, je novým členem skupiny Mewa  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.