Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Praze začala nová výstavba bytů, příběh Barrandez-Vous pokračuje

PR článek, aktualizováno 23. února 2024, 7:56

Praha 23. února 2024 (PROTEXT) - Developerská skupina Top Estates, která se zaměřuje na rezidenční projekty, slavnostně zahájila v Praze výstavbu další etapy bytového komplexu Barrandez-Vous. Za účasti klíčových osob společnosti a obchodních partnerů, architektů i týmu projektu, byl položen základní kámen druhé etapy.

Tři rezidenční objekty Barrandez-Vous, s rozlehlým parkem a relaxačními zónami uprostřed, vznikají ve dvou etapách. Budovy první etapy, Sever a Jih, již byly dokončeny. Na začátku loňského roku bylo připraveno k nastěhování 169 bytů. Poslední, nově vznikající bytový dům Západ, bude dokončen na konci roku 2025 a přinese dalších téměř padesát bytů. Novinkou bude vertikální zahrada na štítové zdi a v pasáži originální umění v podobě designového osvětlení od českých sklářů.

“Dělá nám radost, že se stávajícím rezidentům spokojeně žije, noví klienti mají velký zájem o byty druhé etapy a ještě před zahájením stavby už máme splněné podmínky pro financování ze strany banky, což považuji za ocenění našeho projektu a naší práce, které zákazníci věří,” říká Dušan Dvořák, zakladatel Top Estates.

"Stavíme pro klienty nejen prémiové bydlení s výhledy na metropoli, ale snažíme se přispět, díky zeleni ve veřejném prostoru, také ke kvalitnímu životnímu prostředí. Těší nás, že po úspěšné spolupráci na první etapě, nyní pokračujeme se stejným týmem, architekty i klíčovými obchodními partnery a stavba už běží na plné obrátky,” doplňuje Petr Teplý, zakladatel Top Estates.

Financující bankou je opět Raiffeisenbank, hlavními architekty projektu Barrandez-Vous jsou Erika a Vladimír Vašutovi z Under-construction architects a Ferdinand Leffler s týmem Atelieru Flera, kteří již s Top Estates spolupracují dlouhodobě a významně přispěli k mnoha prestižním oceněním realizovaných projektů.

V novém rezidenčním komplexu Barrandez-Vous se potkalo vše a obě etapy mají co nabídnout. Moderní design, vysoký standard bydlení s výhledy na Prahu, garáže a parkovací stání pro elektromobily, přírodu, soukromé zahrady i nový park ve vnitrobloku s relaxačními zónami, skvělou dopravní dostupnost do centra i přírodní rezervace v okolí.

Více o projektu www.barrandez-vous.cz

 

O developerské skupině TOP ESTATES:

www.topestates.cz

Skupina Top Estates se zaměřuje na prémiový rezidenční development a polyfunkční projekty. Její součástí je jak developerská, tak stavební společnost. Působí v Praze a Bratislavě a aktivně připravuje rozvoj projektů v hodnotě přes 4,5 miliardy Kč, které by měly nabídnout přes 600 bytů. Společnost Top Estates se zaměřuje nejen na moderní architekturu, design a kvalitní bydlení, ale také na inovativní a ekologická řešení.

Partneři Top Estates realizovali projekty Barrandovská́ zahrada, Truhlárna, Milhouse, Sakura a Bleriot, ukončeny byly přípravy projektů Woko a Nová Myslivna v Brně. V Praze byl dokončený rezidenční komplex Barrandez-vous, na který nyní navazuje druhá etapa a na Slovensku je aktuálním projektem Portum Towers. Mezi nejúspěšnější stavby patří projekt Barrandez-Vous, který zvítězil jako nejlepší projekt roku 2021 i 2022 mezi stovkami staveb v celé ČR a získal také Cenu za veřejný prostor a urbanismus. Dále Sakura s několika prestižními oceněními, která byla první́ rezidencí v Česku pracující́ s principem visutých zahrad a v roce 2020 nominována mezi čtyři finalisty nejlepších staveb světa WAN Awards v kategorii Residential projects. Projekt Truhlárna se stal vítězem v kategorii Rezidenční projekty menšího rozsahu soutěže Best of Realty 2018 a prvenství v roce 2019 obhájil také projekt Barrandovská́ zahrada. Projekt Bleriot získal za rok 2022 Českou cenu za architekturu.

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Praze začala nová výstavba bytů, příběh Barrandez-Vous pokračuje   |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.