Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Společnost GameChange Solar oznámila rozšíření domácí výrobní kapacity v USA na 35 GW ročně

PR článek, aktualizováno 21. února 2024, 9:15

Norwalk (Connecticut) 21. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Zvýšení výrobní kapacity ve Spojených státech umožňuje společnosti dodávat systémy solárních sledovacích jednotek se 70% podílem domácí výroby s potenciálem zvýšit tento podíl na více než 85 %

Společnost GameChange Solar (GCS), přední světový dodavatel pokročilých a nákladově efektivních řešení sledovacích jednotek pro solární panely pozemních fotovoltaických elektráren (FVE), oznámila rozšíření své roční domácí výrobní kapacity klíčových komponentů v USA z 24 GW v roce 2023 na 35 GW, což představuje významný závazek pro výrobu těchto produktů ve Spojených státech. Zvýšení výrobní kapacity v USA umožňuje společnosti GameChange využít více než 85 % zdejší produkce pro své sledovací jednotky Genius Tracker v závislosti na požadavcích zákazníků.

Společnost GameChange Solar potvrdila, že v USA bude pro své zákazníky standardně vyrábět 70 % sledovacích jednotek, přičemž na vyžádání bude schopna pokrýt místní výrobou více než 85 %. Standardní procento podílu výroby v USA potvrzuje závazek této společnosti podporovat domácí výrobu a klade ještě větší důraz na její pozici lídra v oblasti domácí výroby. V důsledku zvýšení výrobní kapacity ve Spojených státech nabízí společnost možnost pokrytí víceletých požadavků.

Od roku 2012 udržuje společnost GameChange Solar výrobní kapacitu v USA na vysoké úrovni a s aktuálním objemem 35 GW se stala lídrem v domácí výrobě. Tohoto úspěchu dosahuje prostřednictvím sítě více než 30 výrobních závodů v 16 státech, které pomáhají našim zákazníkům splnit požadavky na míru domácího obsahu dle zákona o snížení inflace.

Výrobní kapacity společnosti GameChange Solar v USA umožňují domácí výrobu dílů pro sledovací jednotky včetně momentových trubek, sloupků, regulátorů, zařízení pro montáž modulů, jako jsou nosníky a svorky SpeedClamp™, ložisek, lisovaných dílů a dalších nezbytných součástí solárních sledovacích jednotek.

Derick Botha, obchodní ředitel společnosti GameChange Solar, uvedl: „Společnost GameChange je již řadu let lídrem v oblasti domácí výroby systémů solárních sledovacích jednotek v USA. Jsme hrdí na to, že můžeme přispívat k navyšování výroby solárních panelů v USA, pomáhat vytvářet pracovní místa v oblasti čistých energií, a přispívat ke globálnímu přechodu na nové formy energií."

O společnosti GameChange Solar

Společnost GameChange je předním světovým dodavatelem solárních sledovacích jednotek, které jsou využívány v komunálních i pozemních projektech distribuované výroby solární energie po celém světě. K dnešnímu dni jsme již dodali sledovací jednotky a jednotky s fixním náklonem, které dohromady pokrývají výrobu elektrické energie o kapacitě více než 26 GW a které v sobě spojují možnost rychlé instalace, spolehlivou kvalitu a bezkonkurenční hodnotu. Toho dosahují díky své špičkové konstrukci, inovativnímu designu a velkoobjemové výrobě. Naše výrobky umožňují elektrárenským solárním panelům sledovat pohyb slunce po obloze a optimalizovat tak výkon celé elektrárny a zároveň chránit solární panely před škodlivými povětrnostními podmínkami.

Další informace naleznete na stránkách společnosti GameChange Solar.

Kontakt:

Lisa Andrewsová

Marketingová ředitelka

lisa.andrews@gamechangesolar.com

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Společnost GameChange Solar oznámila rozšíření domácí výrobní kapacity v USA na 35 GW ročně  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.