Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sigenergy a Frankensolar uzavřely strategické partnerství pro solární trh v České republice

PR článek, aktualizováno 19. února 2024, 8:36

Praha 19. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Sigenergy, přední inovátor v oblasti energetiky, hrdě oznamuje uzavření partnerství se společností Frankensolar Eastern Europe s.r.o., členem skupiny KENO a v České republice renomovaným distributorem vysoce kvalitních fotovoltaických komponentů, které představují významný milník v rozvoji udržitelných energetických řešení v regionu.

„Jsme nadšeni, že můžeme spojit své síly se společností Frankensolar, abychom urychlili přechod k zelenější a udržitelnější budoucnosti České republiky," uvedl Radu Roman, generální manažer pro Evropu ze Sigenergy. „Jsme svědky posunu v odvětví, kdy se přechází od fotovoltaických střídačů k ukládání energie, a Sigenergy jako technologický inovátor plně využívá umělou inteligenci. Ve spolupráci s partnery předpokládáme, že přetvoříme průmyslové prostředí tím, že představíme ultra bezpečný, vysoce integrovaný systém skladování energie širšímu okruhu domácností a podniků."

Spolupráce byla oficiálně oznámena v Praze na letošním veletrhu Solar Praha, kde společnost Sigenergy představila své inovativní produkty a diskutovala s místními odborníky o budoucnosti solární energie v České republice.

„Vzhledem k tomu, že poptávka po čistých energetických řešeních neustále roste, naše spolupráce se společností Sigenergy staví Frankensolar do pozice průkopníka v dodávání nejinovativnějších a nejspolehlivějších solárních řešení na český trh," říká Jiří Zábřeský, jednatel společnosti Frankensolar. „Vždy hledáme nejmodernější produkty, které firma Sigenergy nabízí. Velmi se těšíme na spolupráci a zpětnou vazbu od českých instalatérů."

Návštěvníci výstavy Solar Praha mají až do 17. února možnost seznámit se s inovativními řešeními a diskutovat o nové spolupráci. Zástupci společností Sigenergy a Frankensolar budou po všechny dny k dispozici v hale 8 na stánku 809, kde budou moci navázat kontakt s místními partnery.

Další informace o společnosti Sigenergy naleznete na webových stránkách www.sigenergy.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2342248/Sigenergy_Frankensolar_press_photo.jpg 

Kontakt pro tisk: Marketing Central Europe Sigenergy, E-mail: marketing@sigenergy.com; Marketing Frankensolar, E-mail: petr.stepan@frankensolar.cz, www.frankensolar.eu

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sigenergy a Frankensolar uzavřely strategické partnerství pro solární trh v České republice  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.