Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SPOLEČNOST TUMI PŘEDSTAVILA NEJNOVĚJŠÍ PŘÍRŮSTKY DO SVÉ KOLEKCE 19 DEGREE ALUMINUM V NOVÉ KAMPANI V HLAVNÍ ROLI SE SON HEUNG-MINEM

PR článek, aktualizováno 15. února 2024, 15:26

New York (USA) 15. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - Aktuální část kampaně Essentially Beautiful upozorňuje na nejnovější styly v kolekci 19 Degree Aluminum, mimo jiné také batoh, kompaktní příruční kufřík, aktovku či psaníčka Minaudiere.

Mezinárodní značka produktů pro cestování a životní styl TUMI představila zcela novou kampaň pro svou ikonickou kolekci 19 Degree Aluminum, v níž se vrací globální reprezentant značky TUMI a profesionální fotbalista, Son Heung- Min . Vizuálně netradiční kampaň upozorňuje na další rozšíření kolekce 19 Degree Aluminum – batoh, kompaktní příruční zavazadlo, aktovku a psaníčko – s futuristickými materiály v chladných odstínech a s ostrými texturálními prvky, které přímo odkazují na ikonický vzhled celé kolekce.

Nejnovější kampaň společnosti TUMI je současně také její dosud nejodvážnější. Film, který kampaň provází, umísťuje Sona s jeho batohem 19 Degree Aluminum do abstraktního prostoru, kterým je přenášen do rozmanitých světů. Všechny přitom představují konkrétní prvky kolekce 19 Degree Aluminum. Kampaň diváky za použití výrazných vizuálních a moderních texturních prvků přenáší do fascinujícího abstraktního světa, který jim v doprovodu Son Heung-Mina připomíná ikonickou kolekci 19 Degree Aluminum značky TUMI. Tato kombinace inovativních vizuálních prvků a abstraktního prostředí divákům navozuje pocity ve stylu Essentially Beautiful, které jsou příslibem, že se značkou TUMI se váš svět nikdy nepřestane vyvíjet.

"Společnost TUMI je velice nadšená z možnosti představit další revoluční kampaň 19 Degree se Sonem Heung-Minem, jedním z globálních reprezentantů značky TUMI," uvedla Jill Krizelmanová, senior viceprezidentka společnosti TUMI pro marketing a e-obchod. "Touto kampaní chceme naše zákazníky seznámit s dalším vývojem batohů v naší nejnovější řadě 19 Degree Aluminum a ukázat jim jejich špičkový design, inovativní styl a naše odhodlání pokračovat i nadále v technických inovacích. Právě tyto cíle naše tvůrčí strategie naplňuje a potvrzuje umístění společnosti TUMI na samotné špici neomezeného vývoje."

Batoh 19 Degree Aluminum je prvním batohem svého druhu od společnosti TUMI, který je vybaven koženým zádovým prvkem a má charakteristické linie kolekce 19 Degree. Nové kompaktní příruční zavazadlo představuje charakteristickou podstatu kolekce 19 Degree v menším provedení. Vzniká tak kompaktní, ale stejně designově vyspělé příruční zavazadlo ideální pro obchodní klienty, kteří touží po rozměrově menším zavazadle. Psaníčko Minaudiere pak naplňuje požadavky na módní doplněk, který je k dispozici ve třech barevných provedeních a má dva odnímatelné ramenní popruhy. Disponuje proto všestranným stylem, který se hodí na večerní party i pro zvláštní příležitosti. Aktovka 19 Degree Aluminum je pozoruhodná z každého úhlu. Elegantní aktovka představuje ikonické linie kolekce 19 Degree a odolný hliníkový materiál v novém pojetí.

Kolekce 19 Degree Aluminum je k dostání v obchodech TUMI a zákazníci z celého světa si ji mohou zakoupit na adrese TUMI.com.

O společnosti TUMI 

Společnost TUMI vytváří od roku 1975 prvotřídní funkční luxusní doplňky pro obchod a cestování navržené tak, aby obohacovaly, usnadňovaly a zpříjemňovaly všechny aspekty života na cestách. Její produkty v sobě spojují dokonalou funkčnost s nápaditostí, díky nimž je celoživotním partnerem odvážných osobností, které jsou neustále v pohybu a nic je nemůže zastavit. Další informace o společnosti TUMI naleznete na stránkách TUMI.com a sledovat ji můžete také na Instagramu, TikToku, Facebooku a YouTube.

TUMI a logo TUMI jsou registrované ochranné známky společnosti Tumi, Inc. © 2024 Tumi, Inc.

Kontakty společnosti TUMI pro média

Alexandra Gillisová

TUMI

alexandra.gillis@tumi.com

 

Hailey Hauldrenová

SHADOW

hhauldren@weareshadow.com

 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2329006/TUMI__SS24_Son_TALENT_19DAlum_Bkpk_Silver.jpg 

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/214382/tumi_logo.jpg

 

PROTEXT

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SPOLEČNOST TUMI PŘEDSTAVILA NEJNOVĚJŠÍ PŘÍRŮSTKY DO SVÉ KOLEKCE 19 DEGREE ALUMINUM V NOVÉ KAMPANI V HLAVNÍ ROLI SE SON HEUNG-MINEM   |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.