Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Akciová společnost PragoData získala ve veřejné soutěži CERMAT dílčí zakázku ke státním maturitám

PR článek, aktualizováno 14. února 2024, 12:52

Praha 14. února 2024 (PROTEXT) - PragoData jako jeden z lídrů českého informačně-technologického trhu se vrací na CERMAT a bude zajišťovat servisní podporu a provoz PC, tiskáren a skenerů, které má státní organizace rozmístěné po celé České republice.

“CERMAT vyhlásil veřejnou zakázku na malý segment státních maturit. Podali jsme nejlepší a ekonomicky nejvýhodnější nabídku. Naše společnost zajišťovala kompletní a bezproblémový chod státních maturit několik let. Vedení státní organizace se před časem rozhodlo ke změně systému zajištění podpory státních maturit a nyní tedy budeme plnit pouze jeden z dílčích úkolů zadávaných státní organizací,” uvedl Břetislav Moc, výkonný ředitel společnosti.

Pragodata poskytovala kompletní podporu informačního systému státních maturit od června 2018 do června 2023. Zabezpečení státních maturit bylo dobře hodnocené i v zahraničí. Např. Izraelská ambasáda v minulosti požádala o specifikaci prostředků využitých k zabezpečení systému od bývalého vedení CERMAT.

O společnosti PragoData

PragoData je předním poskytovatelem řešení v oblasti vývoje, implementace a bezpečnosti informačních systémů. PragoData se stala důvěryhodným partnerem pro řadu klientů v soukromém i státním sektoru jako je například Škoda Auto, Ministerstvo obrany, ČVUT. 

Společnost sídlí v Praze a divize pro vývoj softwaru v pobočce v České Lípě. PragoData zároveň vlastní dceřinnou společnost HAiDA spol. s r.o., která se věnuje podpoře zákazníků využívajících software GORDIC GINIS a sídlí v Novém Boru. 

PragoData je držitelem nejvyšších standardů bezpečnosti Národního bezpečnostního úřadu a Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost.

www.pragodata.com

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Akciová společnost PragoData získala ve veřejné soutěži CERMAT dílčí zakázku ke státním maturitám  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.