Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

"Odvažte lana!” – Austrian BoatShow – BOAT TULLN od 29. února do 3. března 2024

PR článek, aktualizováno 13. února 2024, 12:06

Tulln (Rakousko) 13. února 2024 (PROTEXT/ots) - Největší a nejrozmanitější veletrh lodí a vodních sportů v Rakousku a střední a východní Evropě

Mottem akce "Austrian BoatShow – BOOT TULLN" je "Vše kolem vodních sportů“. Největší a nejrozmanitější veletrh lodí a vodních sportů je každoročním místem setkání rakouských příznivců těchto sportů v ideálním čase těsně před začátkem sezony. 360 vystavovatelů ze 16 zemí představuje kompletní průřez ze světa vodních sportů: můžete se těšit na motorové čluny, plachetnice, luxusní jachty, elektročluny, kánoe a kajaky, ale i na chartery a turistické lodě, informace o dovolené na lodi, zábavné vodní sporty a potápění a spoustu nejrůznějšího příslušenství.

V rámci Austrian Boatshow – BOOT TULLN bude představena řada atraktivních inovací a celá řada značek v oblasti motorových jachet a motorových člunů: Aventura Point představí svůj model Galeon 440 Fly, Baotic Yachting model De Antonio 32 Open, TopYacht zase loď Cranchi Z35 a Boote Riedl model Bavaria SR 33HT. Nebudou chybět ani nejprodávanější modely od Jeanneau: Merry Fisher 795 s2, Merry Fisher 695 s2. Nesmíme zapomenout ani na různé sportovní lodě, lodě na vodní lyže či lodě typu verdränger od Sea Ray, Malibu, Mastercraft, Bayliner, Quicksilver.

V oblasti elektrické mobility na vodě rozšiřuje výstava Austrian Boatshow – BOOT TULLN svou průkopnickou roli na trhu. Mimořádný objev roku 2024: Frauscher x Porsche 850. Návštěvníky dále čeká velké množství elektročlunů a elektrických jachet mimo jiné od společností Lex Boote, Boote Marian, Stickl Yachts, Boote Schmalzl, Kaiser Bootsmanufaktur, Diva Bootsmanufaktur, Niula Boats, Leines Boote, Top Yacht, Fun Products.

V segmentu plachetních jachet a plachetních člunů je Austrian BoatShow – BOOT TULLN rakouskou přehlídkou novinek: Bavaria C46 – European Yacht of the year 2024. V hale 10 najdete nejen následující atraktivní plachetní jachty, ale také velké množství finalistů EYOTY 2024 a rakouských premiér, jako např. Beneteau Oceanis 40.1, Beneteau Oceanis 37.1, Dufour 41, Jeanneau Sun Odyssey 350 či Hanse 410, ale především je tu letos zastoupeno také velké množství dalších typů lodí jako daysailer, sportovní plachetnice či malý cruiser.

V hale č. 4. najdete vše o „turistických nabídkách a charterech po Středomoří“: chartery, přístavy a dovolené na lodi. Návštěvníci v hale 6 se zase mohou seznámit se spoustou zábavných vodních sportů: rozsáhlý sortiment výstavy završují kánoe, kajaky, skládací lodě, ale i vše pro zábavný vodní sport: paddleboardy, windsurfing, kitesurfing, wingfoiling a také námořnické doplňky a oblečení.

Sedmdesát vystavovatelů nabízí vše, co je zapotřebí k tomu nejkrásnějšímu koníčku "pod vodou“. Ochutnávkový ponor ve skokanském bazénu: zájemci mají možnost se ponořit přímo na veletrhu. Potápěčské vybavení je samozřejmě k dispozici, stejně jako zkušení instruktoři potápění, kteří se vším ochotně poradí a pomohou.

Kompletní program na čtyřech scénách během čtyř veletržních dnů: nabídka sahá od cestovatelských přednášek z Chorvatska či Řecka až po Austrálii, přes užitečné informace o nákupu ojetého člunu nebo o energetickém managementu na palubě až po speciální workshopy k otázkám bezpečnosti.

 

Ceny vstupného:

Ceny u pokladny: Dospělí 15,00 EUR

Senioři a studenti 13,00 EUR

Děti (6–15 let) 4, 00 EUR

Děti do 6 let vstup zdarma

Online vstupenky: Dospělí 14,00 EUR

Děti (6–15 let) 3, 00 EUR

 

Otevírací doba: čtvrtek 29. února až neděle 3. března 2024

od 10 do 18 hodin

 

Další informace a zlevněné vstupenky na: www.boot-tulln.at

 

Kontakt pro případné dotazy:

Messe Tulln GmbH

Vedení komunikace

Barbara Nehyba, MSc

Messegelände

3430 Tulln an der Donau

E-Mail: messe@tulln.at

 

 

PROTEXT

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

"Odvažte lana!” – Austrian BoatShow – BOAT TULLN od 29. února do 3. března 2024  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.