Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte svátek sv. Valentýna v Palladiu netradičně

PR článek, aktualizováno 13. února 2024, 10:51

Praha 13. února 2024 (PROTEXT) - Ve středu 14. 2. 2024 uplyne 105 let od narození legendárního českého cestovatele Miroslava Zikmunda. Nákupní centrum Palladium připravilo k tomuto výročí výstavu pod názvem „Pocta legendám“, která je věnována Miroslavu Zikmundovi, jeho kolegovi Jiřímu Hanzelkovi a dalšímu cestovateli Miloslavu Stinglovi. Výstava je doplňkovou expozicí výstavy Tajemná Indonésie, kterou lze navštívit v Palladiu do 30. 4. 2024.

14. 2. 2024 od 16:30 hodin proběhne v nákupním centru Palladiu, v patře +2, slavnostní vernisáž výstavy za účasti významných osobností, jako jsou zejména

  • Miroslav Zikmund, syn Miroslava Zikmunda
  • Tomáš Hanzelka a Jakub Brynda, vnukové Jiřího Hanzelky
  • Tomáš Stingl, syn Miloslava Stingla
  • Pavel Hrubec, ředitel zlínského muzea se stálou expozicí H+Z
  • Steve Lichtag, režisér, autor filmu STINGL, malý velký Okima
  • Václav Žmolík, moderátor ČT a další…

Návštěvníci Palladia tak mají možnost poprvé v historii potkat potomky slavných cestovatelů na jednom místě a zažít netradiční svátek zamilovaných. V rámci vernisáže budou představeny například osobní věci Miroslava Zikmunda, legendární kufr Miloslava Stingla, originální podpisy všech cestovatelů na jednom svitku a samozřejmě fotografie z jejich cest.

Atmosféru vernisáže podtrhnou tanečníci, kteří předvedou indonéské tance. Celou akci připravil a moderuje další významný český cestovatel, Rudolf Švaříček. Výstava bude ke shlédnutí zdarma od 15. 2. 2024 do 30. 4. 2024 v patře +1 (vedle prodejny Fjällräven).

Kromě vernisáže výstavy Palladium pro své zákazníky připravilo na svátek zamilovaných drobné dárky v podobě pralinek Lindt, které budou během dne v Palladiu rozdávat hostesky. Za nákup v hodnotě 1 500 Kč pak nejen zamilovaní obdrží u Infokiosku dárek v podobě stylové etue. Akce probíhá 14. 2. 2024 od 10 do 18 hodin. Více informací na https://www.palladiumpraha.cz/oslavte-valentyna-v-palladiu-14-2-2024 

 

PALLADIUM na náměstí Republiky v Praze je oblíbeným místem nákupů a setkávání. Součástí komplexu je 170 obchodů, 30 restaurací, prvotřídní kanceláře a garáže s kapacitou pro veřejnost 700 míst.

www.palladiumpraha.cz @Facebook @Instagram

 

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte svátek sv. Valentýna v Palladiu netradičně  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.