Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

CGTN AMERICA & CGTN UN: CMG slaví čínský nový rok s hokejovými fanoušky NHL

PR článek, aktualizováno 11. února 2024, 6:49

Washington 11. února 2024 (PROTEXT/PRNewswire) - CGTN America & CGTN UN vydává zprávu "CMG slaví čínský nový rok s hokejovými fanoušky NHL".

Chlad hokejového ledu nedokázal zkrotit žár oslavy čínského nového roku, kterou 8. února 2024 pořádala v New Yorku společnost China Media Group na zápase National Hockey League mezi týmy New York Islanders a Tampa Bay Lightning.

V aréně zaplněné více než 17.000 diváky se promítala videa s přáními k svátku jara a nového roku. "Přeji vám všem, abyste byli jako létající draci a skákající tygři, plní dlouhověkosti a zdraví," řekl prezident CMG Shen Haixiong. Čínský velvyslanec ve Spojených státech Xie Feng přeje lidem, aby přijali "prosperující rok draka", který je v čínštině známý také jako rok Loong.

Během herních přestávek drak Sparky, maskot New York Islanders, a hostitel společně poslali divákům dárky od "Loong Chenchen", oficiálního maskota galavečera jarního festivalu CMG 2024.

Návštěvníci zápasu NHL se také mohli zapojit do kulturních aktivit připravených společností CMG, například vyfotit se s "Loong Chenchenem", napsat svitek k svátku jara nebo získat dárky v podobě plakátů se znakem "Fu", který v čínštině znamená štěstí a spokojenost.

"Jsem moc rád, že můžeme během zápasu oslavit čínský svátek jara. Čínská kultura je úžasná," řekl jeden z diváků.

Oslava sdílí čínské tradice rodinných setkání, odpoutání se od minulosti a přivítání nového a dobrého nadcházejícího roku.

Hokejoví fanoušci odcházeli ze zápasu s novými znalostmi a oceněním čínského nového roku a několik šťastných dětí si jako nového kamaráda odneslo plyšového draka.

(Tento materiál jménem CCTV distribuuje MediaLinks TV, LLC. Další informace jsou k dispozici na Ministerstvu spravedlnosti ve Washingtonu, D.C.).

Kontakt:RICH MURPHY
 Distribution@cgtnamerica.com

 

Autoři | Tisková zpráva | Zdroj ČTK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CGTN AMERICA & CGTN UN: CMG slaví čínský nový rok s hokejovými fanoušky NHL  |  Protext  |  Drbna.cz

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.